Hedef dünya şampiyonluğu

Güncelleme Tarihi:

Hedef dünya şampiyonluğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2011 13:41

Rusya’da 29-31 Temmuz tarihlerinde yapılacak 6. Dünya Tekvando Poomse Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli takımımız şampiyonluğu hedefliyor.

Haberin Devamı

Rusya’nın Vladivostok kentinde29-31 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 6. Dünya Tekvando Poomse Şampiyonası için hazırlıklarını Ankara’da sürdüren milli takım 7 bayan, 11 erkek sporcudan oluşuyor.

Geçen yıl Özbekistan’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda 2 altın, 4 bronz madalya alarak 3. olan sporcularımız, bu yıl altın madalya kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Teknik direktör Seyfullah Kim Doman turnuvada 51 ülkeden 417 sporcunun mücadele edeceğini belirterek, ayyıldızlı bayrağımız göndere çektirmeyi arzuladıklarını söyledi.

Mayıs ayında İtalya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda erkeklerde Avrupa şampiyonu olduklarını  belirten teknik direktör Seyfullah Kim Doman, “Poomse spor dalında son yıllarda büyük bir çıkış içerisindeyiz. Mayıs ayında İtalya’da erkeklerde Avrupa Şampiyonu olduk, genel klasmanda ise Avrupa ikincisi olarak şampiyonayı tamamladık. Rusya’daki şampiyonada da hedefimiz dünya şampiyonluğu olacak. Sürekli yükselen bir çizgimiz var. Poomse spor dalının olimpik bir branş olmasını istiyoruz. Olimpik olduğu takdirde bizim de değerimiz artacak” dedi.

Rusya’da yapılacak şampiyonada ülkemizi temsil edecek sporcular ve branşları şöyle:

BAYANLAR
İKİNCİ SENKRONİZE
Nafia Ünkaracalı-Nesime Altun-Gamze Sarı
BİRİNCİ SENKRONİZE
Olgun Bektaşoğlu-Elif Aybüke Yılmaz-Nurcan Mazılı
FERDİ BAYAN GENÇ
Elif Aybüke Yılmaz
FERDİ BAYAN
Rabia Kim Doman
FERDİ 31-40 YAŞ
Nesime Altun
FERDİ 41-51 YAŞ
Gamze Sarı

ERKEKLER
FERDİ ERKEK GENÇ
Habib Okçu
FERDİ ERKEK
Fazlı Karışık
FERDİ 31-40 YAŞ
Mustafa Yılmaz-Mevlüt Pekcan
FERDİ 51-60 YAŞ
Ahmet Şenal
FERDİ 60 ÜSTÜ
Galip Yalçınkaya
GENÇ TAKIM
Mevlüt Pekcan-Adil Tekin-İbrahim Uçan
BÜYÜK TAKIM
Mustafa Yılmaz-Kemal Yılmaz-Hayri Temel Alper

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!