Hedef Dünya Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Hedef Dünya Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2011 15:47

A Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Adnan Öztürk, 2013 Erkekler Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Grup'ta ilk maçlarını Ukrayna ile yarın yapacaklarını anımsatarak, “Önce play-off'a kalmayı, daha sonra da Dünya Şampiyonası'nda ülkemize başarılı sonuçlar getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Öztürk, beraberinde Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) yönetim kurulu üyesi İsmet Güllü ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, yarın Ukrayna ile Yenişehir Belediyesi Spor Salonu'nda yapacakları ilk karşılaşmada, galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Ukrayna'nın hentbolda bir ekol olduğuna işaret eden Öztürk, “Takımların ekol olmasından çok sahada ortaya koydukları performans önemli. Sahada iyi olan kazanacak. Yolumuz uzun ve bu mücadele uzun yolun ilk maçı. Biz önce play-off'a kalmayı, daha sonra da Dünya Şampiyonası'nda ülkemize başarılı sonuçlar getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

THF yönetim kurulu üyesi Güllü de, Ukrayna'nın gücünü bildiklerini söyledi.

Hazırlıkları da buna göre yaptıklarını ifade eden Güllü, “Bizim de gücümüz belli. Son dönemlerde oldukça başarılı sonuçlar alıyoruz. Takımımıza ve seyircimize güveniyoruz. Ukrayna'yı eli boş göndereceğiz” dedi.

Milli Takım Kamp Müdürü Mehmet Önder ise takımın başarısı için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, alacakları başarılı sonuçla bunun boşa olmadığını ortaya koymak istediklerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!