Haymana'da askere destek, teröre lanet okundu

Güncelleme Tarihi:

Haymanada askere destek, teröre lanet okundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 11:45

Haymana'da askere destek, teröre lanet okundu

Haberin Devamı

Yavuz ÇİFÇİ/HAYMANA,(Ankara),(DHA)-ANKARA'nın Haymana ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte askere destek, teröre lanet okundu.
Haymana'da AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve teröre tepki göstermek amacıyla basın açıklaması  düzenlendi. İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen basın açıklamasına bazı vatandaşlarda destek verdi. Burada Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve  AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kandemir, ortak açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bizler huzur için, barış için bu harekâtı gerçekleştiriyoruz. Harekât, ülkemizin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu'nun terörle mücadeleye yönelik kararları ve Birleşmiş Milletler sözleşmesinin 51’inci maddesinde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde, Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra edilmektedir. Bu harekâtla ilgili algı operasyonları düzenleyen iç ve dış mihrakların bütün iftiralarına karşın millet olarak dimdik ayaktayız. Zamanı ve yeri geldiğinde de bu ülke için hepimiz elimizden geleni de yapacağız. Tarihimiz bunun örnekleriyle doludur. Son kale Haymana, Kurtuluş Savaşı’nda nasıl düşmana direndiyse, 15 Temmuz’da nasıl kahramanlık destanı yazdıysak, yine hainlere ve düşmanlara haddini bildiririz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!