Hayırsever Kenan Öztürk 200 Çocuğu Sünnet Ettirecek

Güncelleme Tarihi:

Hayırsever Kenan Öztürk 200 Çocuğu Sünnet Ettirecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 14:23

Gaziantepli hayırsever işadamı Kenan Öztürk, 23 yıldır ara vermeden sürdürdüğü sünnet geleneği çerçevesinde bu yıl da 200 yoksul aile çocuğunu, 26 Mayıs 2015 Salı günü sünnet ettirecek.
Daha önce Lise, Kur’an-ı Kerim kursu binası, sulama kanalı, cenaze yıkama yeri gibi çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan işadamı Kenan Öztürk, 1992 yılından beri her yıl ara vermeden yoksul aile çocuklarını sünnet ettirdiğini söyledi. Öztürk, “Kırsal kesimlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını, tüm masraflarını karşılayarak Allah rızası için sünnet ettiriyorum. Bu yıl da 26 Mayıs 2015 Salı günü Gazikent Düğün Salonu’nda sabahtan akşama kadar ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirteceğiz. Sünnet programı çerçevesinde gelen ailelere ve davetlilere de öğle yemeği ikram edeceğiz” dedi.
2000 ÇOCUĞUN KİRVESİ
Hayırsever Kenan Öztürk, 23 yıl boyunca 2000 bin civarında çocuğu sünnet ettirdiğini belirterek, “Sünnet ettirdiğim her çocuğa aynı zamanda ‘Kirve’ de oluyorum. Bugüne kadar 2000 civarında çocuğun kirvesi oldum. Ömrüm yettiği kadar, imkanlarım ölçüsünde fakir aile çocuklarını sünnet ettirmeye devam edeceğim. Bu yıl 200 yoksul aile çocuğunu sünnet ettireceğiz. Talep fazla gelirse ertesi gün de programa devam edeceğiz ve gelen tüm çocukları sünnet ettireceğiz. Çünkü, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin çoğunluğu kırsal kesimlerden ve köylerden geliyor. Programımıza yetişemeyen aileleri düşünerek ertesi gün de sünnet programımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!