Hayırsever iş kadınından engelliye akülü araba

Güncelleme Tarihi:

Hayırsever iş kadınından engelliye akülü araba
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 15:28

Haberin Devamı

MUĞLA (AA) - Ankara'da yaşayan iş kadını Ahsen Melek Kocatürk sosyal medya aracılığıyla kendisine ulaşan Mevlüt Sagun'a akülü araba hediye etti.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan engelli Mevlüt Sagun, sosyal medya aracılığıyla Kacatürk'ten yardım istedi.

Sagun'un akülü araba isteğini değerlendiren Kacatürk, AK Parti Köyceğiz teşkilatı aracılığıyla akülü arabayı teslim etti.

Kocatürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi bir kişiye yardımda bulundukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Sagun'un sosyal medya üzerinden kendisine ulaştığını ve yardım talebinde bulunduğunu anlatan Kocatürk, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal İşler Daire Başkan Yardımcısı Ayşe Türkmenoğlu aracılığıyla buradaki ilçe teşkilatıyla irtibata geçtik. Kendisinin tekerlekli bir sandalyesi varmış. Bu son sistem bir araba. İnşallah yaşamını daha da kolaylaştırmasına yardımcı olur" dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun da engelliler konusunda çok hassas olduğunu vurgulayan Kocatürk, kendisinin de elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade etti.

Kendisine hediye edilen akülü araç ile tekrar hayata bağlandığını belirten Sagun, "Emeği geçen, yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!