Haydi yemek yarışmasına!

Güncelleme Tarihi:

Haydi yemek yarışmasına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Lezzet Dergisi ve Promedya işbirliği ile ikincisi düzenlenen ‘‘Amerikan Pirinciyle Yapılan Ekonomik ve Pratik Yemekler Yarışması’’, yarın İstanbul Kumburgaz Princess Hotel'de gerçekleşiyor.

Lezzet dergisi, yarışma koşullarını şöyle açıklıyor: Kapılarımız kadın-erkek herkese açık. Pirinçle yapılan tuzlu ve her türlü yemek kabulümüz. Yemekleriniz lezzet, görüntü, ekonomiklik, pratiklik ve özgünlük olmak üzere beş kategoride değerlendirilecek. Yemek yapma konusunda maharetli, dostluk ve dayanışmaya değer veren tüm okurlarımız, bu yarışmaya davetli...

Katılmak isteyenler, Lezzet Dergisi'nin 0 212 677 06 28/ 0 212 559 88 92-560 86 67 nolu fakslarına reçetelerini gönderebilirler.

İstanbul dışından gelen yarışmacılar, Kumburgaz Princess Hotel'de bugün konaklayacaklar. Yarın belirli merkezlerden kalkacak servislerle ulaşım sağlanacak.

Yarışmada dereceye girecekler, şöyle ödüllendirilecek:

Birincilik Ödülü:

Teba beş programlı bulaşık makinası ve Teba tam boy fırın+Tefal otomatik pilav pişirici.

İkincilik Ödülü:

Hisar'dan altın kaplama 90 parça kaşık, bıçak, çatal seti. Dokuz parça sefir altın kaplama tencere seti ve altı litrelik düdüklü tencere+Tefal otomatik pilav pişirici.

Üçüncülük Ödülü:

Arzum'dan Bravo halı yıkama makinası+Tefal otomatik pilav pişirici.

Yemeğe, yaratıcılığa ve ağız tadına düşkün meraklılar, ayrıntılı bilgileri Lezzet Dergisi'nden edinebilirler. Haydi, kolay gelsin!

LEZZET DOLU SAYFALAR

Lezzet bu ay yine lezzetli sayfalarla dolu: Sevim Hanım'ın Mutfağından, ‘‘Köyde bir Kır Sofrası’’, ‘‘Bir Top Serinlik: Dondurma’’, Ayın Sebzesi: Domates, Ayın Meyvesi: Erik, Yöre Yemekleri sayfalarında Eskişehir, Babalar için bir öpücük, bir de kurabiye, Selim İleri'nin kaleminden ‘‘Dost Sofraları’’...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!