Haydi Haldun Alagaş’a...

ERKEK Milli Takımımız’ın başı döndü. Sert geçen Play-Off sonrası kısa bir süre soluk alıp kamp dönemine giren millilerimiz, yaklaşık 2 aydır leylek misali oradan oraya uçup duruyor.

Sessiz, sedasız olmadık işler başarıyorlar. Ne mi yapıyorlar? Önce Hırvatlar’ı sahasında yeniyor, sonra Çek Cumhuriyeti’ni tarihimizde bir ilki gerçekleştirip deviriyor ve tarihimizdeki ilklere bir yenisini daha ilave ederek Rusya’yı Bursa’da yenme başarısını gösteriyor. Avrupa’da Birinci Lig’e çıkma maçlarında da iki galibiyet, bir mağlubiyetle önümüzdeki sene Türkiye’de oynayacakları ikinci etaba avantajlı dönmeyi başarıyor. Ancak bütün bunların kamuoyuyla paylaşılması lazım.

Sahadaki güzellikler tanıtılmaz ise ekonomik darboğazda olan voleybola nasıl sponsor bulunacak?

Başarılar gösterilmeli

Supiar diye bir firma var. Ne işe yarar merak ediyorum. Değişik bir yöntemle fısıltı gazetesinin kulaktan kulağa haber iletme yöntemini deniyor olabilirler. Ancak şunu bilmeliler ki, katkıda bulunacaklarsa Voleybol Milli Takımı’nın başarılarını allayıp pullayıp ortaya çıkarmak lazım.

Küçümsediğiniz Bahar Kupası şampiyonluğunu başka branşlar kazansa yer yerinden oynardı. Madalyonun bir de öbür tarafı var. Oyuncuların motivasyonunu neyle sağlayacaksınız? Onları tanıtmaz, ekonomik gelirini sağlamazsanız haydi çocuklar demekle bu işler olmaz. Önümüzde Çek Cumhuriyeti ile Haldun Alagaş Spor Salonu’nda çok önemli maçlarımız var. Cumartesi ve pazar saat 17.30’da tüm voleybolseverleri bu maçlarda çocuklarımızın yanında olmaya çağırıyorum. Onları motive edelim. Onlara inandığımızı salonları doldurarak gösterelim.
Yazarın Tüm Yazıları