Haydi Aslanım

Güncelleme Tarihi:

Haydi Aslanım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

D Grubu'na galibiyetle başlamak isteyen Galatasaray'ın, Fransız takımıyla Ali Sami Yen Stadı'ndaki buluşması saat 21.45'te başlayacak.

TV yayınlıyor Geçen sezonun UEFA Kupası sahibi G.Saray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk sınavına bugün çıkıyor. Sarı kırmızılılar Ali Sami Yen Stadı'nda Fransa temsilcisi Monaco ile karşılaşıyor. Saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi Star naklen yayınlayacak.

Hakem İspanyol Karşılaşmayı İspanyol Arturo Dauden İbanez yönetecek. Şampiyonlar Ligi'ne 6. kez katılan G.Saray'da bu zorlu mücadele öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Monaco'da, sakat olan Da Costa, cezalı Gallardo ve Şili Milli Takımı'nda bulunan Contreras yok.

Lucescu’nun basın toplantısı:

Düğüm orta sahada

Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, Monaco maçı öncesi yaptığı basın toplantısında, lig maçlarının ayrı, Avrupa maçlarının ayrı bir havası olduğunu söyledi. Lucescu, ‘‘Monaco maçının kaderi orta alanda çözülür. Sonra da bireysel kişiler ortaya çıkar sonuca gideriz’’ diye konuştu. Fransa futbolunun Avrupa'da bir yeri olduğunu belirten Lucescu, ‘‘Monaco'yu 3 kez izledim. İç sahada başka, dışı sahada başka sistemle oynuyor. İlk maç her zaman önemlidir. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!