Hayatta Hiçbir Şey Zor Değildir, Sadece İnanın

Güncelleme Tarihi:

Hayatta Hiçbir Şey Zor Değildir, Sadece İnanın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 15:44

FOTO: HAYATTA HİÇBİR ŞEY ZOR DEĞİLDİR, SADECE İNANIN

Düzce Tıp Fakültesi Başhekimliği tarafından düzenlenen NLP (Beyin Dilini Programlama) konulu seminer Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Beyin dilinin insanoğlu üzerindeki etkilerinden bahseden Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kenan Taştan, “Beynimizi hayatta yaptığımız her türlü işe inandırmamız çok önemlidir. Bu nedenle beynimizin başarılı ve aktif olması için hedeflerimizin açık ve net olması gerekiyor” dedi.
Bireylerin kendi potansiyellerinin farkına varmalarının öneminden bahseden Yrd. Doç. Dr. Taştan, “İnsanın kendisi ile baş başa kaldığı anda kendine soru sorarken daha dikkatli davranması gerekiyor. Karamsarlığa düşen bireylerin kendilerine niye ben, neden ben türünde yargılayıcı soru çeşitleri ile yaklaşması beraberinde olumsuzlukları da getirir. Hayatta hiçbir şey zor değildir. Sadece inanmamız gerekiyor” diye konuştu.
Hassas konuları farklı bir metot ile dinleyicilere aktaran ve bakıp göremediğimiz, yaşayıp farkına varamadığımız, işitip duyamadığımız hayatın içinden gerçekleri dinleyiciler ile paylaşan Yrd. Doç. Dr. Kenan Taştan seminere katılan konuklardan biri ile sahnede dinleyicilere hipnoz uygulaması gerçekleştirdi. Teşekkür belgelerinin takdiminin ardından seminer sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!