GeriSeyahat Hayat kurtaran 6 uygulama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Hayat kurtaran 6 uygulama

Hayat kurtaran 6 uygulama

“En ucuz oteli nereden bulurum?”, “Müze giriş fiyatları ne kadar, en lezzetli yemeği nerede yerim?”“Nasıl giderim ve nasıl arkadaş edinirim?” Tüm bu sorulara birkaç dakikada ve ücretsiz yanıt bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan bilgi parmaklarınızın ucunda... İşte en çok tercih edilen 6 seyahat uygulaması..

Avrupa’nın en büyüklerinden: eDreams

Hayat kurtaran 6 uygulama


Ucuz uçak bileti arayanlar için en iyi uygulamalardan biri. 100’den fazla havayolu şirketinde 60 binden fazla farklı rota seçeneği sunuyor. Ayrıca dünyanın 30 bin noktasında 150 binden fazla otel seçeneğini de önünüze seriyor. Avrupa’nın en büyük online seyahat acentelerinden biri olan eDreams’in araç kiralama seçenekleri de var. Android ve iOS uygulama marketinden indirebileceğiniz bu yol arkadaşınızın Türkiye’de şubesi de bulunuyor.

Firmanı seç, bileti kap: oBilet

Hayat kurtaran 6 uygulama


Otogarlarda uzayıp giden kuyruklardan kurtulmanın zamanı geldi. Özellikle tatil dönemlerinde otobüs bileti bulmakta sıkıntı yaşayanların hayatını kolaylaştıran oBilet, Türkiye’nin önemli otobüs firmalarının çoğunu bünyesinde barındırıyor. Firmanızı, tarihi, saati, son olarak koltuğunuzu seçip biletinizi alabilirsiniz. Üç adımda kolayca seyahat etmek için iOS ya da Android markete uğramanız yeterli.

Nerede kalsam? Hostelworld

Hayat kurtaran 6 uygulama


İstediğiniz ülke ve şehirde otellerden hostellere anında rezervasyon yaptırma kolaylığı sağlıyor Hostelworld. Uygulama sürekli güncelleniyor. Uygulamada otel tanıtımlarından şehrin rehberliğine kadar pek çok bilgiye ulaşmak da mümkün.

Her yer elimin altında: AroundMe

Hayat kurtaran 6 uygulama


Bulunduğunuz konuma göre en yakın yerleri gösteren uygulama hayatınızı kolaylaştırıyor. Eczane, taksi durağı, ATM, benzin istasyonu, oteller ve kafeler gibi pek çok mekânı gösteriyor. Harita yardımıyla oraya gitmenizi kolaylaştırıyor. Telefonunuzda bulunması gereken bir uygulama...

Nerede beleş oraya yerleş: Wi-Fi Finder

Hayat kurtaran 6 uygulama


O anda neredeyseniz size çevrenizdeki kablosuz bağlantıları gösteriyor. Wi-Fi Finder, etrafınızda ki bağlantıları bulduktan sonra sizi o noktaya götürmek için harita yardımıyla bilgilendiyor. Seyahatiniz sırasında internetsiz kaldıysanız yardımınıza koşuyor. Üstelik beğendiğiniz noktaları kaydedip favorilerinize ekleyebiliyorsunuz.

Bırakın o sizi yönlendirsin: Cityseeker

Hayat kurtaran 6 uygulama


Kararsız ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız bırakın Cityseeker uygulaması sizin yerinize düşünsün. Uygulama önce size seyahat planınızı soruyor. Sonra önünüze birçok tercih getiriyor. Tercihinize göre yakınınızdaki mekânları listeliyor. Haritadan bilgi almak, yol güzergâhını belirlemek için de telefonunuzun konum bilgisinin açık olması yeterli. Cityseeker, aynı zamanda ‘Google maps’ ile de bağlantılı.

False