Hayat Erbabı

Durmadan mastürbasyon yapan bir kocayla nasıl başa çıkılır? “Bütün yakışıklı erkekler gey” lafını kim uydurdu? Halkla ilişkiler sektöründen bunalan genç kızlara alternatif meslek önerileri... Haftanın soruları her telden, cevapları bol kepçeden.

Haberin Devamı

O esfaneyi uyduran birliği açıklıyorum
Soru: Kadınlardan “Of, neden bütün yakışıklı erkekler gey?” lafını daha sık duyar oldum. Bu laf kim tarafından, ne zaman ve neden çıkmış Allah aşkına? Sırf bu önyargı yüzünden yemek pişirmek, kıyafet alışverişi yapmak gibi zevklerim kadınlar tarafından farklı yorumlanır oldu. Bu lafın sorumlusu kadınlar mıdır, yoksa erkekler mi?
(Metin E.)

Yanıt: Sorduğun soruya bak! Sence kim uydurmuş olabilir bunu? Bu söz ilk kez Dünya Eşcinseller Birliği’nin 12. Kongresi’nde önerildi! Kongrenin, Şehir Efsaneleri Alt Komisyonu’nun çalışmalarının bir sonucuydu. O günden
beri de sinsice yayılıyor ki aşağı yukarı bu 42 yıla karşılık geliyor. Öte yandan etrafındaki kadınların bu sözü sıkça tekrarlamasının nedeni, “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla” olmasın?

Haberin Devamı

PR’ı bırak, yuva öğretmeni ol
Soru: Bir halkla ilişkiler ajansında çalışıyorum. Patronum gazetecilerle daha yakın ilişkiler kurmam için her gece beni zorla gazetecilerin bulunduğu mekânlara, davetlere götürüyor. Bu gece gezmelerinin de işimin bir parçası olduğunu ne babama ne sevgilime anlatabiliyorum. Birkaç kez gitmemek için mırın kırın ettim diye
patrondan yemediğim papara kalmadı. Acaba bu sektör bana göre değil mi? (Sevil S.)

Yanıt: Anaokulu ya da yuva öğretmenliğine ne dersin? Bu meslekteki müşteriler, gazeteciler kadar tehlikeli değillerdir, tabii baban ve sevgilin açısından!

Pornodan başını kaldırmıyorsa...
Soru: Kocam, evde olmadığım her an, internetten cinsel içerikli filmler izleyip mastürbasyon yapıyor. Benimle de çok sık olmasa da ilişki yaşıyor fakat her yokluğumu bu şekilde değerlendirmesi beni çok kırıyor, kızdırıyor. Zaten çok da aktif olmayan bir cinselliği var. Tabii mastürbasyon yapınca da benimle birlikte bir şeyler yapması için en az bir hafta daha beklemem gerekiyor. Bu duruma kızmak ve sinir olmakta haksız mıyım?
(Funda D.)

Yanıt: Yerden göğe kadar haklısın. Ama bir şey sormama da izin ver: Neden bu işi birlikte yapmayı denemiyorsun? Açın bir film, hayallere dalarak karşılıklı takılın. Göreceksin ki bir süre sonra sensiz yapamaz hale gelecek, utangaçlığı bırak bunu dene.

Haberin Devamı

“Alışmış kudurmuştan beter” lafını duymuş muydun?
Soru: Merhabalar, yıllardır çözümü bulunamamış bir sorum var size: Erkek neden aldatır? Sevgilisi Adriana Lima olsa bile adam yine aldatıyor, yine aldatıyor. Ben sevgilim tarafından 2 kez aldatılmama rağmen hâlâ yanındayım deli gibi bir güvenim var ona neden hâlâ buna rağmen kopamıyorum?
(Selen T.)

Yanıt: İnsanın karısını aldattığını filan duymuşluğum var da sevgilisini aldatanı da ilk defa duyuyorum! İnsan sevgilisini aldatır mı yahu? Bunu iki kere sineye çektiğine göre artık hep sineye çekeceğine de güveniyor olmalı. “Alışmış kudurmuştan beterdir” derler, özellikle de bu konu için geçerli bir doğrudur! Fazla oyalanma, derim.

Yazarın Tüm Yazıları