Hayallerinizden bi tık fazlası, Girişimcilik Vakfı!

Güncelleme Tarihi:

Hayallerinizden bi tık fazlası, Girişimcilik Vakfı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 09:54

Geçen sene bu zamanlar başvurmaya karar vermiştim Girişimcilik Vakfı’na. 40 kişi alacaklarını duyduğumda kafamda ufak bir istatistik yaptım, 4.000 kişi başvursa 40 kişi alınsa yani ben %1’lik dilimin içerisinde olmalıydım. (Başvurunun 30.000 civarında olduğunu ufak bir not düşmek istiyorum) Hayal sayılırdı ama peşinden gitmeye değerdi.

Haberin Devamı

Hiçbir mail bu kadar yürek hoplatıcı olmamıştı!

Her aşamayı geçtikçe süreç daha da heyecanlı oluyordu. En son aşamaya geçip mülakat olacağım odaya girdiğimde karşımda Girişimcilik Vakfı’nın kurucusu  Sina Afra vardı.  En son LYS sınavında bu kadar heyecanlanmıştım herhalde. Mülakattan 1 gün sonra Sina Afra’dan  gelen mail vakfın Fellow programına kabul edildiğim yönündeydi. İtiraf etmeliyim ki, hiçbir mail bu kadar yürek hoplatıcı olmamıştı!

Bu kadarı mümkün olamaz dedirten sürprizler silsilesi…

Bir kırmızı kutu ile başlayan sürprizler Girişimcilik Vakfı’nda hiç bitmiyor. Bana Girişimcilik Vakfı’nda ne yapıyorsunuz diyenlere aynen şöyle anlatıyorum. Girişimcilik Vakfı, Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için kurulmuş ve gençlere ilham vermeyi amaçlayan bir vakıf. Aldığım cevap ise şu oluyor güzelmiş, peki sizden ne bekliyorlar? Sanırım işin güzel tarafı da bu Girişimcilik Vakfı öyle bir yer ki bizden sadece aldığımız ilhamı topluma geri vermemizi bekliyor ve bize bu kadarı da mümkün olamaz dediğimiz sürprizler sunuyor.

Haberin Devamı

“Eğer birisi size gerçekten mükemmel bir fırsat sunmuşsa ve siz bundan emin olamıyorsanız, hemen evet deyin. Nasıl yapacağınızı daha sonra öğrenirsiniz.” Richard Branson

Girişimcilik Vakfı’na girdikten sonra hayatınızın değişeceğinden emin olabilirsiniz. Çünkü her ilham verici konuşmayı dinledikten sonra dönüp kendinize sormaya başlıyorsunuz. “Benim hayalim ne, hayalim için ne yapıyorum, ne zaman bir şeyler yapmaya başlamalıyım?” İşte tam böyle anlardan birinde mail kutunuzda yeni bir fırsat bulmanız mümkün olabiliyor.

Tarifebilir İş İlanı…

Benim için tam da bu sorgulama anlarından birinde geldi Tarifebilir’in iş ilanı. Biraz araştırdıktan sonra beni heyecanlandıran bu iş için mail attım ve 4 aydır Tarifebilir’de çalışıyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir yere sahip Tarifebilir, çünkü ilk start-up deneyimim.

Tarife seçmenin kolay yolu : Tarifebilir

Tarifebilir.com GSM tarifesi karşılaştırma sitesidir. Tarifebilir.com üzerinden; Turkcell tarifeleri Vodafone tarifeleri ve Türk Telekom tarifeleri arasında karşılaştırma yapma ve kendinize en uygun tarifeye ulaşma imkanına kavuşursunuz. Tarifebilir.com, tarife seçerken doğru, objektif bilgiye ulaşmanın zorlukları dikkate alınarak hazırlanmıştır. Amacı, tarife seçimlerinizin ve numara taşıma taleplerinizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda, hızlı ve kolayca yapılmasını mümkün kılmaktır.

Haberin Devamı

Ayrıca yeni çıkan telefonları, teknoloji ile ilgili faydalı bilgileri ve tarifelerin detaylarını da internet sitemizin blog kısmından öğrenmeniz mümkün.  Siz de tarife seçmekte zorlanıyorsanız doğru adres, Tarifebilir

 

Son başvuru tarihi : 19 Haziran 2016

Hayatıma bir sürü iyi ki kazandıran Girişimcilik Vakfı’nın sıcacık ailesine kocaman teşekkürler. Eğer siz de bu ailenin parçası olmak istiyorsanız hala geç değil, 19 Haziran’a kadar başvurularınızı yapabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!