Hatadan korkmayın sıra dışı olun

Güncelleme Tarihi:

Hatadan korkmayın sıra dışı olun
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 00:31

Kaçırılan net fırsatlara karşın yanlış yapmaktan çekinilmemesini isteyen Türkiye Futbol Direktörü, “Bir an olsun oyundan kopmayın, sorumluluklarınızı da unutmayın” dedi.

Haberin Devamı

ÖNCE tebrik etti, sonra eksiklerin altını çizerek daha iyisi adına isteklerini yineledi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazanılan İsveç maçında ortaya konulan futboldan ötürü öğrencilerini kutlarken, ders niteliği taşıyan uyarılarda bulundu.. Kaçırılan gollere rağmen, “Hata yapmaktan korkmayın” diyen Fatih Terim’in uyarıları şöyle oldu...

DiKKAT, DiKKAT...

Realist olun.

Alan daraltın ama hiçbir zaman kademenizi de kaybetmeyin.

Futbol size sıra dışı olmayı emreder.

Garanti anlayışımız var ama yeteneklerinizi de sonuna kadar kullanın.

Saha içerisinde pas opsiyonlarınızı her zaman iyi değerlendirin.

Oyunu takip ederek yardımlaşmayı hiçbir zaman bırakmayın.

TEKNOLOJi ÇALIŞIYOR

Öte yandan, Avusturya maçının hazırlıkları başlarken, Fatih Terim’in EURO 2016 öncesi getirdiği teknolojik ve bilimsel devrim de işliyor. Oyuncuların İsveç maçındaki istatistikleri ve performans verileri video analiz görselleri ile bilgisayar sistemine yüklendi. Fatih Terim ve scoutların iki ayrı objektif raporları da oyuncuların sayfalarına eklendi. Kimin neyi daha iyi yapması gerektiği de raporda yer aldı. Bugünden itibaren ise yeni rakip Avusturya’nın analizleri sisteme konulacak. 

BAKMADAN GEÇME!