Hastane Personeline "Halkla İlişkiler Eğitimi”

Güncelleme Tarihi:

Hastane Personeline Halkla İlişkiler Eğitimi”
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 09:21

SAMSUN KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “HALKLA İLİŞKİLER EĞİTİMİ” TAMAMLANDI.

Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen “Halkla İlişkiler Eğitimi” tamamlandı.
Kamu hastanelerinde sunulan halkla ilişkiler ve basın faaliyetlerinin yeniden düzenlenmesi, bu alanda görev yapan yönetici ve birim personellerinin istenilen verimlilikte hizmet sunabilmesi için Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen “Halkla İlişkiler Eğitimi” sona erdi.
"HASTA YAKINLARI VE BASINLA İLETİŞİM ÖNEMLİ"
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ve Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği iş birliğinde yürütülen ve 5 hafta süren eğitime Samsun Kamu Hastaneleri bünyesinde bulunan; halkla ilişkiler, basın, hasta iletişim, çalışan güvenliği, otelcilik, disiplin birimi çalışanları ile bu birimlerden sorumlu başhekim / başhekim yardımcıları katıldı. Eğitimin kapanış töreninde konuşma yapan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, hastanelerdeki halkla ilişkiler faaliyetlerinin günümüzde daha da önemli hale geldiğini, hasta ve hasta yakınlarıyla kurulan doğru ve kaliteli iletişimin birçok yanlış anlaşılmanın önüne geçerek, çözüm noktasında katkı sağlayabileceğini vurguladı. Bu iletişim sürecinin sadece halkla ilişkiler faaliyetlerini kapsamadığını belirten Genel Sekreter Mehel, aynı zamanda basınla kurulacak doğru ilişkilerin de, halkla ilişkiler faaliyeti adına önem taşıdığını, bu nedenle eğitim başlıkları arasına haber toplama ve yazma teknikleri, basın makalesi oluşturma ve kurumsal tanıtım yazarlığı konularını da eklediklerini belirtti.
72 KATILIMCIYA BELGELERİ VERİLDİ
Eğitimi kurum olarak tek başlarına organize etmelerinin mümkün olmadığını belirten Genel Sekreter Dr. Mehel, eğitime katkılarından dolayı OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Nurdan Taşkıran ve eğitimi veren OMÜSEM’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından 72 katılımcıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Yılmaz Dündar, Mali Hizmetler Başkanı Dr. Ramazan Taşdemir ve Tıbbı Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Çelebi tarafından “Katılım Belgeleri” verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!