Hastane Müdürü Dr. Alagöz: "7/24 Hizmetteyiz"

Güncelleme Tarihi:

Hastane Müdürü Dr. Alagöz: 7/24 Hizmetteyiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 14:31

ADIYAMAN ÖZEL PARK HOSPİTAL HASTANE MÜDÜRÜ DR. GÜRKAN ALAGÖZ, HASTA VE HASTA YAKINLARINA KALİTELİ VE GÜVENİLİR SAĞLIK HİZMETİ SUNMAKTAN GURUR DUYDUKLARINI SÖYLEDİ.

Adıyaman Özel Park Hospital Hastane Müdürü Dr. Gürkan Alagöz, hasta ve hasta yakınlarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktan gurur duyduklarını söyledi.
Hastane olarak her türlü yenilikle 7/24 hizmete devam etmekte olduklarını belirten Dr. Alagöz, yaptığı açıklamasında, “Hastanemiz birçok yenilik ile hizmete devam etmektedir. Acil servisten diğer tüm branşlarda ve alanlarda en kaliteli sağlık hizmetlerini vermekteyiz. Hastane olarak hedefimiz vatandaşlarımıza en kaliteli, en hızlı ve kolay ulaşılır şekilde hizmet vermeye devam etmektir. Acil servisimiz deneyimli kadrosu, alt yapısı ve teknolojik donanımı ile yılın her günü 24 saat aynı standarttaki hizmet kalitesi ile çalışmaktadır. Acil servisimizde reanimobil olarak düzenlenmiş olan tam donanımlı ambulansımız bulunmaktadır. Ambulansta merkezi portabl aspirasyon üniteleri, oksijen sistemleri, monitör, defibrilatör, EKG, respiratör ve travmalı hastalar için her türlü alet kullanıldığı gibi acil servis hizmetlerimiz ücretsizdir. Kadroların güçlenmesi için hastanemizde Dt Hicret Perişan ile Diş Kliniğimizi hizmete açtık. Klinikte her türlü Diş ve Dişeti hastalığına çare olunmaktadır. Diş Kliniği hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde hizmet vermektedir” dedi.
Hastalarda ve doktorlarda güveni sağlayan en önemli faktörlerden birinin ameliyat odalarının teknik alt yapısı olduğunun altını çizen Dr. Alagöz, “3 adet ameliyat odasından oluşan ameliyathanemiz merkezi sterilizasyon sistemi, havalandırma sistemi ve kullanılan cihazlar hasta güvenliği için ideal koşulları oluşturmaktadır. Ameliyathanemizde tüm cerrahi branşlarda kapalı ameliyatlarımız konforlu bir şekilde uygulanabilmektedir. Tüm ameliyathane hizmetleri sistemli, düzenli ve akıcı bir şekilde verilmektedir. Profesyonel ekiplerimiz, hasta güvenliğini baz alarak, tedavi süreci içerisinde her türlü teknik alt yapıdan faydalanarak hizmet vermektedir. Göz hastalıkları uzmanımız Op. Doktor Erhan Tümer ile her türlü cerrahi operasyon, göz kliniğimizde yapılmaktadır. Katarak ameliyatları, şaşılık tedavisi gibi birçok cerrahi operasyon yapılmaktadır. Katarakt cerrahisi FAKO yöntemi ile iğnesiz, damla anestezisi altında katlanabilir göz içi lensi yerleştirilerek, dikişsiz şekilde yapılmakta ve hastanın 24 saat içinde günlük yaşamına dönmesi sağlanabilmektedir. Hastanemizde göz tansiyonu, retina, şaşılık ve çocuk göz sağlığı, kornea hastalıkları, kontakt lens birimlerinde en son tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Hastanemiz radyoloji ünitesinde Uzman Doktor Ali Tutdere ile Anne Karnında Fetal tarama, Anomali taraması yapılarak, Ldrr-MR, Tomografi, Ultrasyongrafi, randevu vermeden aynı gün içinde hizmet vermekteyiz. Özel Park Hospital Hastanesi Kardiyolooji Bölümü, kalp sağlığını korumak, kalp hastalıklarını teşhis ve tedavi etmek amacıyla dünya standartlarında donanım ve alt yapı ile hizmet vermektedir” dedi.
Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde her türlü doğum, kadın hastalıkları ameliyatları yapıldığına dikkat çeken Dr. Alagöz, “Hastanemizde ağrısız doğum ve Anne karnında Fetal tarama 4 boyutlu ultrasyongrafi hizmeti sunulmaktadır. Yeni doğan bebeklerden, en ileri yaşlardaki erişkinlere kadar her türlü kalp hastasına tanı ve tedavi imkanı sağlanmış bulunmaktadır. Kardiyoloji Bölümü, kalp hastalıklarında muayene, teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve koroner yoğun bakım konularında hastalarına Kardiyoloji Kliniğimiz Uzman Doktor Tünzile Bayramoğlu ile hizmete devam etmektedir. Kardiyoloji kliniğimize bağlı koroner yoğun bakımda yatan hastalarımızdan ilave ücret alınmamaktadır. Hastanemizde son teknoloji aletlerle Ekokadriyografi, EKG, Efor testi ve tüm Radyolojik tetkikler Uzman Doktor Tünzile Bayramoğlu tarafından yapılmaktadır. Yüksek teknolojiye sahip cihazlarla donatılan laboratuvarımız, Biyokimya, Mikrobiyoloji, Hematoloji, İmmünoloji, bölümlerinden oluşan monoblok bir laboratuvar olup yatan ve ayaktan başvuran hastalar ile laboratuar hizmetlerinden yararlanan anlaşmalı kurumların, bu konudaki beklenti ve gereksinimlerini karşılamak üzere kurulmuştur. Klinik tanı ve tedavi süreçlerinin izlenmesinde gerekli olan Klinik Biyokimya, İmmünoloji, Hematoloji, Mikrobiyoloji, Seroloji ve Acil Laboratuvar hizmetleri zamanında, doğru ve güvenilir olarak sunulmaktadır.
Beyin damar hastalıkları, nöropatik ağrı, felç, polimöropi, unutkanlık, bunama, parkinson, hareket bozuklukları, vasküliz, demyelizon hastalıkları, kas ağrıları, sinir ağrıları, baş ağrısı, baş dönmesi, vertigo, sara, periferik sinir hastalıkları, kas hastalıkları, multipl skleroz ve benzeri hastalıklar, uyku bozuklukları alanlarında mevcut bilimsel kabul görmüş veriler ışığında kaliteli ve etkin sağlık hizmeti verilmesi için çaba gösterilmektedir. Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, kas-iskelet sistemi hastalıklarının tanı ve tedavisinde, hastanemizde yer alan tüm bölümlerle dayanışma ve işbirliği içinde, teknolojinin geniş olanaklarından yararlanarak, hastalara en uygun tedaviyi bilimsel düzeyde planlamakta ve uygulamaktadır. Hastanemizde menüsküs yırtıkları, ön çapraz bağ yırtıkları tedavisi, kemik kırık çıkıkları cerrahi tedavisi, diz protezi, kalça protezi, pediatrik doğumsal kalça çıkığı, çarpık ayak, sinir sıkışması cerrahisi, omuz ve dirsek cerrahisi ve omurga cerrahisi ameliyatları uzman hekimimiz tarafından yapılmaktadır. Bel ve boyun fıtığı, diz ve kalça protezi ameliyatlarında ilave ücret almadan halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Yeni Doğan Yoğun Bakım; bebeklerimize iyi bir başlangıç hazırlamak ve sağlıklarına kavuşmalarına destek olmak için, en kaliteli hizmeti en uygun şartlarda sunmak amacıyla hizmet vermektedir. Dünya standartlarını teknolojisi ile yapılandırılmış olan 17 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitemizde zamanında doğmuş sorunlu bebekler ve prematüre bebekler en son teknikler ve dünyaca kabul edilmiş tedavi modelleriyle bakılmaktadır. Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesinde; solunum desteği, kan değişimi, fototerapi, perkütan katater uygulamaları, total parenteral nutrisyon uygulamaları, toraks tüpü takılması, invaziv kan basıncı monitörizasyonu, hasta başı EEG, hasta başı USG yapılmaktadır. Eğitimli hemşire kadrosu ile durumu ağır bebeklerimiz 24 saat bire-bir takip edilebilmektedir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!