Hassa'da jandarma öğretmenleri bilgilendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Hassada jandarma öğretmenleri bilgilendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 16:33

Hassa'da jandarma öğretmenleri bilgilendiriyor

Haberin Devamı

Kasım NARCI/Ramazan ÇELİK/HASSA, (Hatay), (DHA)-HATAY'ın Hassa İlçesi'nde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, ilköğretim okullarında bilgilendirme toplantıları yapan jandarma ekipleri, hazırlanan broşürleri de öğretmenlere dağıtıyor.
Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Aktepe Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş Mehmet Köse, ilçeye bağlı 35 mahalledeki 33 okulda çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu okullarda uyuşturucuyla mücadele çalışmaları dahilinde seminerler verdiklerini aktaran Köse şöyle konuştu:
"Uyuşturucu ile mücadele kapsamında özellikle ilköğretim çağında bulunan çocukların uyuşturucuya özendirilmesini önlemek için ilk ve ortaokul yönetici ve öğretmenlerinin farkındalığını arttırmak maksatlı seminer faaliyeti icra edildi ve uyuşturucu ile mücadele broşürü dağıtıldı. Bu sayede öğretmenlerimizi bilgilendirip, gördükleri olası olumsuzluklarda neler yapmaları gerektiğini anlattık, ilçe genelindeki okullarda bilgilendirici toplantılarımızı yapıp, hazırlanan broşürleri dağıtmaya devam edeceğiz. Tek amacımız çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak durması."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!