Hasar çok büyük

LİGİN kendine göre bir hesabı kitabı vardır. Bunu tutacak olan adam, Beşiktaş adına Tigana. Bu nasıl hesap kitap be kardeşim?

Bu ligde en büyük rakibin Fener, evvelki akşam kayıpla bitiriyor. Haftaya da Fener’le maçın var. Dün akşam kazansan, rakiple kafa kafaya geleceksin. Koca hafta bu önemli virajıa böyle mi hazırlandın. Yanlış yerlerde yanlış adamlar oynata oynata, işi içinden çıkılamaz hale soktun. Ligin son 3 sırasındaki takıma son 3 hafta verdiğin puanlarla bu takımı çıkmaz sokağa soktun. Seyirci ’istifa’ diye bağırıyor. Yöneticiler ne yapsın? Sana takımı verdiler, bir sürü de kalabılığı transfer ettin. Kaldı ki, benim bildiğim kadarıyla yöneticilerin içinde santrfor olanı yok. Çıkıp onlar mı gol atacak. Bu işin ayıbı Tigana’dır.

Defans cami avlusu

Bir paragraf da futbolculara açmak istiyorum... Bakın güzel adamlar, adam sizi yanlış yerde oynatabilir. Ki öyle de oluyor. Ama Beşiktaş’ın oyuncusu kendiliğinden bile şu maçı kazanır. Hiçbir Beşiktaşlı oyuncuyu dün akşam için beğenmedim. Al birini vur ötekine. Bu kadar top kaybıyla oynayan bir takımın kazanma şansı sıfırdır. Oyun 1-0 bitti, öpüp başlarına koysunlar. Benim saydığım Sivasspor’un 8 tane yüzde 100 kaçırdığı gol var. En azından 5’lik, 6’lık olurdu. Sivasspor’u tebrik ediyorum. Beşiktaş’ı iyi tahlil etmişler. Bütün zaaf noktalarına uzun ve tek toplar göndererek, bol pozisyon buldular. Beşiktaş’ın dün akşamki defans görüntüsü cami avlusu. Giren çıkanın haddi hesabı yok. Haftalardır söylüyorum, Tigana’nın bu kafasıyla bu düşünce yapısıyla Beşiktaş’ın düzlüğe çıkması zor.

İki üç lafım Burak kardeşe var. Sana ne oldu be kardeş? Sezon başı ısıra ısıra oynuyordun. Dişlerin döküldü. Sana çok iyi futbolcu dedim. 3-5 maç yaşadın. Maçın hakemi bu ülkenin üst düzey hakemlerinden biri. Tabii ki, birkaç hatalı düdük üfledi. Buraya kadar tamam. Tamam olmayan çok iyi top oynayan kaleci Petkoviç’e vakit geçirdiğinden dolayı göstermediği kart. Uzatmalarda gösterdiği sarı kart, kızartma sarı kartı. Göstermeseydi daha iyiydi.
Yazarın Tüm Yazıları