Hasan'a büyük teklif

Güncelleme Tarihi:

Hasana büyük teklif
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2002 01:46

İtalyanlar tecrübeli oyuncuya 12, bonservisi için de 15 milyon doları gözden çıkardı. Ergün Penbe için de Barcelona ve Tottenham yarışa girdi. Her iki oyuncu da cevaplarını önümüzdeki hafta vereceklerini söyledi.

ASTRONOMİK RAKAM

Milli Takım forması altında Dünya Kupası'ndaki performansıyla yıldızlaşan Hasan Şaş için İtalyan kulübü kesenin ağzını açtı. Bu sezon şampiyonluğu Çizme'de son anda kaçıran Inter, Hasan Şaş'ı transfer etmek için kolları sıvadı. Astronomik rakamı gözden çıkardı.

8 KULÜP DAHA

Inter Kulübü menajeri, Hasan Şaş'a 12 milyon dolar ödeyeceklerini, bonservisi içinde 15 milyon dolar ayırdıklarını açıkladı. Bu arada lacivert-siyahlılarla birlikte yıldız futbolcuya Almanya ve İngiltere başta olmak üzere 8 kulüpten de teklif geldiği açıklandı.

ERGÜN ZİRVESİ

G.Saray'ın bir başka yıldızı Ergün Penbe için de kulüpler sıraya girdi. Ergün'ün FIFA menejeri Ali Güven ve Barcelona Futbol Sorumlusu Antonia Perreira, Kore'de bir araya geldi. İspanyol menajer transfer teklifinde bulundu. Ergün'ü mutlaka transfer etmek istediklerini açıkladı.

HERKES PEŞİNDE

Bu arada yıldız futbolcuya Premier takımlarından Tottenham'da kanca attı. İngiliz takımı bu oyuncu için 2.5 milyon doları gözden çıkardı. Menajer Ali Güven, ‘‘Ergün'e ayrıca Celtic ve G.Rangers takımları da teklifte bulundu. Biz Fatih Terim ile görüşmeden karar vermeyeceğiz.

ÖNCE TERİM

Ergün'e teklif yağmaya devam ediyor’’ dedi. Bu arada kulüpleri peşinde koşturan Hasan Şaş da şöyle konuştu: ‘‘Milli Takım kampları ve maçlar sebebiyle çok yorgun düştüm. Dinlenip ve Fatih hocam ile görüştükten sonra transfer konusunda kesin kararımı vereceğim’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!