Hasan Şaş'a sürpriz talip

Güncelleme Tarihi:

Hasan Şaşa sürpriz talip
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2009 14:53

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray'ın tecrübeli oyuncuları Hasan Şaş'ı kadrolarında görmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

"BİLİCA'YA RUSYA'DAN TEKLİF VAR"

Uygun, son günlerdeki transfer haberleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Transferin gözde ismi olan Brezilyalı savunma oyuncuları Bilica ile ilgili görüşlerini aktaran Uygun, başarılı oyuncuya yurt dışından da bazı kulüplerden tekliflerin olduğunu söyledi.

Uygun, Bilica'nın transferiyle ilgili olarak cuma gününe kadar gelişmelerin netleşeceğini belirterek, “Yurt dışından, Rusya'dan teklifler var, bakacağız, ondan sonra karar vereceğiz” dedi.

"FENERBAHÇE'DEN İBRAHİM DAĞAŞAN İÇİN TEKLİF GELMEDİ"

İbrahim Dağaşan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak ise Uygun, “Mecnun ağabeyle birlikte hava alanında Bilica ile ikisi görülünce, herkes 'İbrahim Dağaşan da Fenerbahçe'ye gidiyor' zannetti. İbrahim Dağaşan tedaviye geliyordu” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin İbrahim Dağaşan ile ilgili bir teklifinin olmadığını belirten Uygun, “İbrahim takımda kalmak istiyor, gayet mutlu. (A) Milli Takım'a gitmek istiyordu ama o da nasip olmadı” dedi.

"HASAN ŞAŞ'I İSTERİM"

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncuları Hasan Şaş ve Ümit Karan ile Kongolu golcüsü Shabani Nonda'nın Sivasspor'a transfer olacağı yönündeki haberlere de açıklık getiren Uygun, bu tür haberlerin çıkabileceğini söyledi.

Nonda ile ilgili Galatasaray'a bir tekliflerinin olmadığını belirten Uygun, “Ümit zaten gelmiyor, Almanya'ya gidiyor” dedi. Hasan Şaş'ın Türkiye'de kalmak istediğini ifade eden Uygun, Hasan'ı kadrolarında görmek istediklerini kaydetti.

Uygun, 3 yabancı ve 5 yerli oyuncuyu kadrolarına katmayı düşündüklerini aktardı.

HEDEF DEVLER LİGİNDE GRUPLARA KALMAK

Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde Sivas'a, Sivasspor camiasına büyük görevler düştüğünü ifade eden Uygun, “Sivasspor yönetim kurulu, başta başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere hepsi ellerinden gelenin hep en güzelini yaptılar. Yerel yönetim, Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin zenginleri ve taraftarlar, Sivasspor takımına maddi ve manevi destek olmaya, birlik ve bütünlük içerisinde Şampiyonlar Ligi'nde güzel şeylere koşmak için hep birlikte hareket etme mecburiyeti var. Herkes ne kadar destek verirse o kadar başarı görür” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uygun, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma ihtimalleriyle ilgili olarak ise “Zor ama imkansız diye bir şey yok. Zaten zoru başarmak güzeldir. Başarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Uygun, yeni sezon hazırlıklarına 22 Haziran'da başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!