Hasan Şaş: Melo gibisini bulamadık

Güncelleme Tarihi:

Hasan Şaş: Melo gibisini bulamadık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 07:36

Yorumcu Hasan şaş, Galatasaray'ın Felipe Melo'yu satmasını zamanlama açısından çok yanlış bulduğunu belirtti ve ekledi: "Biz Galatasaray'da çalışırken, saha dışı olaylarından dolayı o bölgeye çok oyuncu aradık ama Melo gibisini bulamadık:"

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski antrenörü ve NTV Spor yorumcusu Hasan Şaş, sarı kırmızılı kulübün Felipe Melo'yu Inter'e satmasını değerlendirdi.

Brezilyalı oyuncunun gönderilme zamanını yanlış bulduğunu belirten Şaş, sarı kırmızılı kulüpte Fatih Terim'in yardımcılığını yaparken, Melo'nun yerine alternatif aradıklarını ancak bulamadıklarını söyledi. Hasan Şaş, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ben Felipe Melo'nun şu zamanda satılmasının Galatasaray'a zarar vereceğini düşünüyorum. Bunun sebebi ise ligin bir ay önce başlamış olması. Eğer Melo sezon öncesi gönderilmiş olsaydı, hazırlık maçlarında onsuz nasıl oynanabiliyor, bunun ölçümü yapılır, eksikler tespit edilirdi. Galatasaray transferi 31 Ağustos'ta değil çok daha önce bitirmeliydi.

Galatasaray'ın önünde Şampiyonlar Ligi maçları var, Süper Lig de daha çetin bir hale geldi. Felipe Melo'nun satılması benim için sürpriz oldu.

Hasan Şaş: Melo gibisini bulamadık
ARDA TURAN: GALATASARAY MELO'YU ÇOK ARAR

Haberin Devamı

Hasan Şaş: Melo gibisini bulamadık

"MELO, SAHA İÇİNDE BÜYÜK BİR GÜÇTÜ"
Melo saha içinde büyük bir güçtü. Saha dışı olaylarından dolayı o bölgeye çok isim aradık ama Melo gibisini bulamadık.

Galatasaray eğer Şampiyonlar Ligi'nde ve Türkiye'de başarılı olamazsa bu karar Galatasaray yönetimi çok yıpratır. Hamza Hamzaoğlu özellikle defansta çok sıkıntı yaşayacak.

Melo, 3 yıllık kontrat ve Sneijder ile aynı parayı istedi. Eğer istedikleri verilseydi kalırdı. Galatasaray tekrar aynı ayarda bir oyuncu bulamaz."

Hasan Şaş: Melo gibisini bulamadık
GALATASARAY'DA SON GÜN ÇILGINLIĞI! 7 FUTBOLCU BİRDEN...


"DEMEK Kİ TELLES'TE BİR ŞEYLER GÖRDÜLER"
Felipe Melo ile birlikte Alex Telles'in Inter'e gönderilmesini de değerlendiren Hasan Şaş, "Alex, Brezilya'daki 3-5-2 sisteminin sol açığı. Türkiye'de 4-4-2 oynanıyor, o da dörtlü defansa alışamadı. Inter ve diğer taliplisi Paris Saint Germain de dörtlü oynuyor ama demekki onda bir şey görmüşler" diye konuştu.

Hasan Şaş: Melo gibisini bulamadık
SOSYAL MEDYADA MELO DEPREMİ!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!