Hasan Şaş’a kebaplı düğün

Güncelleme Tarihi:

Hasan Şaş’a kebaplı düğün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2003 22:02

Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Hasan Şaş, 29 Haziran Pazar günü Adana HiltonSA'nın Seyhan kıyısındaki Riverside isimli açık mekanında hayatının en önemli imzasını atacak.

Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri olan Hasan Şaş, 29 Haziran Pazar günü memleketi Adana'da Sibel Yalçın'la dünya evine giriyor. Fatih Terim'in şahitliğini yapacağı düğün töreni Adana HiltonSA'nın nehir kıyısındaki yeni açık hava mekanı Riverside'da gerçekleşecek.

Mahsun Kırmızıgül ve Coşkun Sabah'ın şarkılarıyla eşlik edeceği çiftin düğününe, o tarihlerde yapılacak milli futbol maçına bağlı olarak Haluk Ulusoy, Şenol Güneş ve tüm Milli Takım futbolcuları da katılacak. Hasan Şaş ve müstakbel eşi düğün töreninden sonra geceyi otelin Kral Dairesi'nde geçirecek ve kahvaltılarını da yine bu dairede yapacaklar.

MÖNÜ KEBAP AĞIRLIKLI OLACAK

Yaklaşık 800 kişinin katılacağı düğün gecesi yöresel Adana ve Çukurova yemekleri ikram edilecek. Adana HiltonSA tarafından düğün yemeği için sunulan alternatiflerden Hasan Şaş ve müstakbel eşi peynir tabağı, serpme meze çeşitleri, sıcak meze çeşitleri, kaşık salata, mevsim sebzeleri ve tereyağlı pilavın yanında serpme olarak masalara lavaş ekmeği ve tırnak pideyle servis edilecek olan Adana kebap, Adana tavuk kebap, şiş kebabın sunulacağı mönüyü tercih etti.

Mönüde sıcakların ardından servis edilecek olan dondurmalı baklava, mevsim meyveleri ve düğün pastası da istenilen detaylar arasında yer alıyor. Gecenin finalinde ise misafirlere kahve ve petitfours ikram edilecek. Hasan Şaş ve müstakbel eşi Sibel Yalçın'ın balayı için nereyi tercih edecekleri ise henüz kesinleşmedi.

Düğün paketinde neler var?

Adana HiltonSA'nın Hasan Şaş ve eşi için özel hazırladığı düğün paketinde, çiftin isteğine göre hazırlanan yemek mönüsünün yanı sıra düğün pastası, Kral Dairesi'nde konaklama, kahvaltı, şampanya, isimlerinin ilk harflerinin işlendiği Hilton bornozları bulunuyor. Ayrıca çifte birinci yıldönümlerinde kullanmak üzere Türkiye'deki diledikleri bir Hilton otelinde akşam yemeği ve konaklama hediye ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!