Hasan Kalyoncu Üniversitesi Osmaniye'de tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Osmaniyede tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 12:19

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Osmaniye'de tanıtıldı

Haberin Devamı

GAZİANTEP'de bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Osmaniye'de düzenlenen etkinlikte tanıtıldı.
Cebelibereket Kültür Merkezi'ndeki programa Vali Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı Songül Kalyoncu, Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz, öğretmenler ve üniversiteye hazırlanan çok sayıda lise öğrencisi katıldı.
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin tanıtım filmi ile başlayan programda, Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz sunum yaptı. Yenilikçiliğe önem verdiklerini belirten Rektör Yılmaz "Eskiler ‘eski köye yeni adet getirme’ ya da ‘başıma icat çıkarma’ gibi cümleler kurarlar. Aslında tam tersi, sizlerin eski köye yeni adet getirmeniz ve icat çıkarmanız gerekiyor. Bunları yaparsanız yenilikçi olursunuz. Dünyada her şey değişiyor, yenilik çok önemli. Dünyada dinamizm esastır ve değişmeyecek tek şey değişimin kendisidir" dedi.
Öğrencilere karakterlerine uygun meslek seçmelerini öneren, bunu yaparken rehber öğretmenler ve uzmanlara danışmalarını isteyen Yılmaz, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin bir vakıf üniversitesi olduğunu ve ticari kaygısı olmadığının altını çizdi. Prof. Dr. Tamer Yılmaz, üniversitede 6 fakülte ve 24 bölüm bulunduğunu sözlerine ekledi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
(2.4.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!