Hangisi Fenerbahçeli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Hangisi Fenerbahçeli oluyor
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 03, 2008 11:28

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün Fenerbahçe Tv'de katıldığı programda forvet transferi konusunda yaptığı açıklamalardan sonra, gözler yurt dışında top koşturan 5 Türk futbolcuya çevrildi.

Haberin Devamı

Yıldırım'ın "1 yabancı forvet ve yurt dışında oynayan kaliteli bir Türk oyuncumuzu kadromuza katacağız" sözlerinden sonra, akıllara hemen Fatih Tekke, Nihat Kahveci, Halil Altıntop, Mevlüt Erdinç ve Hasan Kabze geldi...         Â

FATÄ°H TEKKE: Trabzonspor'dan 7.5 milyon euro transfer bedeli ile Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke, ilk zamanlarda takımında baÅŸarılı bir dönem geçirdi. Son dönemlerde takımı ile sorunlar yaÅŸayan baÅŸarılı golcü, her fırsatta Rusya'da mutlu olmadığını ve Zenit'ten ayrılacağını dile getirdi. Tekke, geçtiÄŸimiz günlerde Zenit ile UEFA Kupası'nı kaldırarak kariyerine yeni bir baÅŸarı daha ekledi.         Â

Daha önce de Fenerbahçe ile sık sık adı geçen Tekke'nin, kulübü ile sorunları olması ve Zenit'ten ayrılma kararı alması nedeniyle, Fenerbahçe'ye en yakın isim olarak gösteriliyor.    Â

Haberin Devamı

Hangisi Fenerbahçeli oluyor

NİHAT KAHVECİ: Real Sociedad'ta gösterdiği performans ve attığı gollerle takımını Real Madrid'in ardından 2'nci sıraya taşıyan Nihat, bu başarısını Villarreal'de de sürdürdü.

Avrupa'daki en başarılı Türk futbolcu olarak gösterilen Nihat Kahveci, 2007/2008 sezonunda takımı adına kaydettiği 18 gol ile Villarreal'i 2'nciliğe taşıdı ve takımın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmasını sağladı.

Geçirdiği büyük sakatlıklara rağmen sahalara dönmesini bilen ve formunun zirvesine ulaşan Nihat Kahveci'nin, Villarreal'den ayrılması zor görünüyor. Hem futbolcunun Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmaması, hem de Villarreal'in en büyük silahını bırakmak istememesi nedeniyle bu transferin Fenerbahçe için bir hayli zor olacağı belirtiliyor.

Hangisi Fenerbahçeli oluyor

HALİL ALTINTOP: Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 formasını terleten Halil Altıntop'un ismi daha önce de Fenerbahçe ile geçimişti. Avrupa futbolunda önemli bir yeri olan Schalke'nin golcü futbolcusu Fenerbahçe'ye yakın isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in, Euro 2008 kadrosundan çıkardığı genç futbolcu, son dönemlerde bir hayli moral bozukluğu yaşadı.

Hangisi Fenerbahçeli oluyor

MEVLÜT ERDİNÇ: Fransa Ligi takımlarından Sochaux forması giyen Mevlüt edinç 2007/2008 sezonunda gösterdiği performans ile Milli Takım'ın Euro 2008 kadrosunda yer almayı başardı. Avrup liglerine göre gol sayısının bir hayli az olduğu Fransa'da 12 gol atan Mevlüt, hızı ve çevikliği ile dikkat çekiyor.

21 yaşındaki genç futbolcunun, Aziz Yıldırım'ın listesindeki güçlü isimlerden biri olduğu belirtiliyor.

Hangisi Fenerbahçeli oluyor

HASAN KABZE: Galatasaray formasını giydiği dönemde yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, geçtiğimiz sezon başında Rus kulübü Rubin Kazan'a transfer olmuştu. Turkcell Süper Lig'in 2005/2006 sezonunda oynanan Beşiktaş - Galatasaray maçında son dakikalarda attığı 2 çok önemli golle hafızalara kazınan Hasan Kabze, Galatasaray'ın o sezonki şampiyonluğunda önemli bir rol oynamıştı.

Haberin Devamı

Rusya'da henüz istediği performansa ulaşamayan Hasan Kabze'nin, büyük hedefler koyan Aziz Yıldırım'ın transfer listesinde olduğuna pek ihtimal verilmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!