Hande, Seda’ya fena sataştı

Güncelleme Tarihi:

Hande, Seda’ya fena sataştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2001 00:00


Haberin Devamı

Türk pop müziğinin gözde ismi Hande Yener, beşinci kez nikah masasına oturmaya niyetlenen Seda Sayan'a fena laf attı. Türkiye'nin en eski ve popüler magazin-sosyete dergisi Hafta Sonu'nun son sayısında yer alan habere göre Hande Yener, ‘‘Seda gibi zırt pırt evleneceğime nikahsız yaşarım daha iyi’’ dedi.

POP müziğin sevilen ismi Hande Yener, iki buçuk yıldan beri birlikte olduğu uzatmalı aşkı Hasan Bey'le niçin evlenmediğini merak edenlere ilginç bir cevap verdi. Tam 4 kez evlenip 5'incisine niyetlenen Seda Sayan'ı örnek gösteren Hande Yener, ‘‘Ben evlenmeden birlikte olmaktan yanayım. Sonuçta boşandıktan sonra evlenip de ne yapayım ki’’ diye konuştu. Sarıyerli eski futbolcu Rıdvan ve BJK’li Sinan Engin, Sonar Yapacacık, Tuncay Kıratlı ile evlenip boşanan, son olarak da Murat Parasayar'la evlilik planları yapan Seda Sayan gibi olmak istemediğini belirten Hande Yener, şunları söyledi:

‘‘Niye evleneyim ki... Evlendiğin zaman, yok yemek yapacaksın, yok akşam saat 8 dedin mi evde olacaksın... Hem sonra anlaşamazsan daha mı iyi?. Boşansan iyi mi olacak? Seda Sayan gibi 6 ayda bir evlenceğime hiç evlenmem daha iyi. Hasan'la 2.5 yıldır beraber yaşıyoruz. Sonuçta insanların birbirlerine sadık olmaları önemli. Evli olup da birbirlerini aldatanlar var.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!