Hamit Altıntop'tan Galatasaray'a şok cevap!

Güncelleme Tarihi:

Hamit Altıntoptan Galatasaraya şok cevap
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 20:58

Sakatlıklardan yakasını kurtaramayan ve son olarak önceki gün ayak bileği kırılan Hamit Altıntop'un, alacakları konusunda Galatasaray yönetimiyle sorun yaşadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Hamit Altıntop, 2012 yılında F.Bahçe ile girilen çetin transfer rekabeti sonrasında büyük beklentilerle Galatasaraylı oldu. 3.5 milyon Euro bonservis karşılığında, 4 yıllık imza attı ancak yaşadığı sakatlıklarla büyük hayal kırıklığı yaşadı ve yaşattı. 4 sezonda 80 kez forma giyen Hamit’in dönüş müjdesi beklenirken, bir kez daha kara haber geldi kendisinden!

Önceki gün idmanda bir pozisyonda Koray Günter’in tekmesiyle acı içinde yere yığıldı. Dünkü kontrollerde sol ayak bileğinin kırıldığı tespit edildi. Böylece yıldız oyuncu G.Saray’daki 4. sezonunda 7. kez sakatlandı, kariyeri de tehlikeye girdi.

SÖZLEŞMESİ YENİLENMEYECEK
ÖNCE Hürriyet’in duyurduğu sakatlık için kulüpten dün yapılan açıklamada, çekilen MR neticesinde 33 yaşındaki oyuncunun darbeye bağlı olarak sol ayak bileğine bağlı posterior malleol (ayak bileği) kırığı oluştuğu tespit edildi. Bu sakatlıkla tecrübeli oyuncunun Galatasaray defteri de dramatik bir şekilde kapanmış oldu. Çünkü sarı kırmızılı yönetim, sakatlıklardan başını kurtaramayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hamit Altıntop ile zaten sözleşme yenilemeyi düşünmüyordu. Son yaşadığı sakatlıkla birlikte takımda kalma ihtimali tamamen ortadan kalktı. 

Haberin Devamı

BU DA G.SARAY’IN DRAMI
MADALYONUN diğer yüzünde de G.Saray dramı var. Zira Fenerbahçe’nin elinden alınan Hamit’e yapılan yatırımın karşılığı doğru düzgün alınamadı. 3.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin yanı sıra Galatasaray, Hamit’e 4 sezon için maç başı ve başarı primleri hariç, toplam 14.8 milyon Euro ödedi. Hamit ise, bunun karşığında 80 maçta 3 gol ve 9 asistle cevap verebildi.

Yani Hamit’in bir maçı 185 bin Euro’ya mal oldu! Oyuncu bu sezon geçirdiği menisküs sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemedi. En azından sezonun son bölümüne yetişmeyi bekleyen oyuncunun bu planı da tutmadı.

REAL’E FEDA ASLAN’A CEFA!
HAMiT Altıntop ile Galatasaray yönetimi arasında son dönemde ipler gerilmişti. Yönetim, Hamit’in menajeri Reza Fazeli ile görüşüp “Paranızı biraz geç ödeyelim. Bize anlayış gösterin” dedi. Ancak bu sezon bir dakika bile oynamayan ve garanti 2 milyon 750 bin Euro olan Hamit’in menajeri Fazeli, yönetime “Hayır” dedi.

Haberin Devamı

2011’de Real Madrid’e giden ama orada da sakatlanan Hamit, büyük bir jest yapmış ve sahalara dönene kadar 1 milyon Euro’luk parasını almamıştı. Hamit, bu hareketinden ötürü Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid-Ajax maçında oyuna girdiğinde taraftarlar tarafından ayakta alkışlanmıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!