Hamile kaldı mı?

Bir süreden beri bir genç kızla çıkıyordum. Ancak bazı nedenlerden geçinemeyip ayrıldık. Geçenlerde karşıma çıktı ve bana ‘‘Senden hamile kaldım’’ dedi.

Ben inanamadım, ‘‘Saçmalama, nasıl hamile kalırsın seninle doğru dürüst bir ilişkiye girmedik ki’’ dedim. Oysa o ısrar ediyor. Ona göre hamile kalmak için mutlaka ilişkiye girmek gerekmiyormuş. Bu nasıl olur? Aklım almadı. Ben sadece cinsel organının üzerinde tatmin olmuştum. Gerçek bir ilişki değildi. Gerçekten de bu şekilde hamile kalınır mı? Bana bu konuda bilgi verir misiniz? Size güveniyorum.

Rumuz İstanbul'dan Aydınlatır mısınız?

SEVGİLİ oğlum, yaşını yazmamışsın ama, eminim sen de o genç kız da henüz 20 yaşında bile değilsiniz. Güzel yavrum, cinsel ilişki deyince aklına tabii ki, en doğal ilişki şekli geliyor. Bu genç kızla bekaretini bozacak şekilde, vajinal yollu bir ilişkiye girmediğini düşünüyorsun. Oysa üstten sürtünme yoluyla da bir kadın hamile kalabilir. Eğer bu genç kız, ilişkiden hemen sonra yıkanmamışsa, senin orgazm olman sonucu, spermlerin vajina ağzına bulaşmışsa, hamile kalabilir. Bu şekilde bakire olduğu halde hamile kalabilen birçok genç kız vardır. Çünkü erkeğin spermi çok hareketlidir. Binlerce sperm vajinanın derinliklerine doğru hareket edip yumurtayla buluşmaya çalışır. Pek çoğu bu uzun yol boyunca ölse de, geriye tek bir sperm bile kalıp kadının yumurtasına ulaşabilme


şansını elde ederse, o yumurtayı dölleyebilir. Hele bu dönem kadının yumurtlama dönemine denk düşüyorsa, kadın hamile kalabilir. Bu nedenle bu genç kız büyük bir ihtimalle doğru söylüyordur. Küçük ama bir başka ihtimal de, senden kopmak istemediği için seninle barışıp seni kendine bağlamak amacıyla bunu söylüyor olabilir. Bana yazalı 20 gün olmuş, bu arada gerçek ortaya çıkmıştır. Çünkü bu genç kızın adeti gecikmişse, yapılacak gebelik testi sonunda hamile olup olmadığı kesinlikle anlaşılır. O zaman da senin için bu bebeğin sorumluluğunu taşımaktan başka çıkar yol yok sanırım.
Yazarın Tüm Yazıları