Hami iddialı başladı

Güncelleme Tarihi:

Hami iddialı başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yeni takımı Schalke 04'ün dünkü ilk antrenmanına katılan Hami ilgi odağı oldu. Basın ordusu ve yaklaşık 3 bin Schalke taraftarının karşısına çıkan Hami, ‘‘Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim’’ dedi...

Trabzonspor'dan, Almanya Schalke 04 takımına transfer olan Hami dünkü ilk antrenmanında göz doldurdu. Yaklaşık 3 bin Schalke taraftarı ve basın ordusunun karşısına çıkan Hami, Schalke ile zirveye oynamak istediğini açıkladı. Antrenör Huub Stevens'in büyük ilgi gösterdiği Hami maç sonrası özelikle Alman basınına Schalke'yi ve Türk-Alman dostluğunu öven mesajlar verdi. Schalke'de oynamaktan çok mutlu olduğunu belirten yıldız futbolcu, Hürriyet'e şunları söyledi: ‘‘Ben hem ülkemin, hem Schalke'nin gururu olmak istiyorum. Umarım, spordaki yakınlaşma Türk-Alman ilişkilerinde de daha olumlu hava yaratacaktır. Kendimi sezona çok iyi hazırladım’’.

Revier Sport'a kapak oldu

Trabzonspor'dan Schalke 04'e transfer olan Hami, Almanya'da yayınlanan haftalık spor dergisi Revier Sport'a kapak oldu. Hami'ye iki sayfa yer veren dergideki söyleşide ‘‘Neden Avrupa'da oynamak istediniz?’’ sorusunu ‘‘ Ülkemde başarıya ulaştım. Devlere karşı oynamak için Avrupa'ya geldim’’ şeklinde cevaplandıran tecrübeli futbolcu, UEFA maçlarında izlediği Schalke'yi çok iyi bir takım olduğu için seçtiğini belirtti.

BENİ İZLEYİN

Schalke'nin yaklaşık iki saat süren antrenmanının büyük bölümü koşu yapmakla geçti. İlk antrenmanı ağır bulan Hami, buna alışacağını belirterek, ‘‘Sezona çok iyi hazırlandım. Hepinizi, beni izlemeye davet ediyorum’’ dedi.

YOĞUN İLGİ

Hami, Schalke 04 takımıyla çıktığı ilk antrenman sonrasında taraftarların hücumuna uğradı. Uzun bir süre taraftarların imza isteğini yerine getiren Hami daha sonra Türk ve Alman basının sorularını yanıtladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!