Hami 5 Sota eder

Güncelleme Tarihi:

Hami 5 Sota eder
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sezon başında Ajax'a transfer olan Gürcü futbolcunun Trabzonspor'a gol krallığından başka hiçbir şey veremediğini ileri süren Yılmaz, ‘‘Hami ise bırakın Türkiye'yi Avrupa'nın sayılı golcülerindendir. O doğuştan Trabzonlu'dur’’ dedi.

Başkan M.Ali Yılmaz, yıldız futbolcusunu öve öve bitiremedi

Trabzonspor Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Şota'nın Trabzonspor için bittiğini, gündeme dahi getirilmemesi gerektiğini söyledi. Gürcü futbolcunun bordo mavili kulübe fazla bir şey vermediğini öne süren Yılmaz, ‘‘Herkes Şota'yı konuşuyor. O ne yapmış? Gol kralı olmuş. Ama Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyamamış. Yani kendine çalışmış’’ dedi.

Hami'nin her bakımdan Şota'dan daha iyi bir futbolcu olduğunu belirten Trabzonspor Başkan’ı Mehmet Ali Yılmaz şöyle devam etti: ‘‘Şota, Trabzonspor'dan daha az para vermesine rağmen Ajax'ı tercih etti. Hami ise her sezon boş mukaveleye imza atmış. Bana göre Hami 5 Şota eder. O bırakın Türkiye'yi dünyanın sayılı golcülerinden biridir.’

Sürpriz Bulgar

TRABZONSPOR'da futbolcu deneme furyası devam ediyor. Macar Horvarth'dan sonra dün de Riva kampına Bulgaristan'ın Spartak Varna takımında forma giyen Mario Darthev geldi. Bugünden itibaren kamp sonuna kadar denenecek olan Bulgar futbolcu, Genel Menajer Özkan Sümer tarafından beğenilirse transfer edilecek.

Transferde tavan 850 bin dolar olacak

TRABZONSPOR'da iç transferde tavan 850 bin dolar olarak açıklandı. Başkan M.Ali Yılmaz, ‘‘Geçen yıl iç transferi yaparken, Hami ve Tolunay'ı tavan kabul etmiştik. Onlara verdiğimiz ücreti de bir önceki sezonki Abdullah ve Ogün'e verilen 75'er milyarı dolara endeksleyerek belirlemiştik. Önümüzdeki transfer döneminde de kimseye Hami'den fazla para ödemeyeceğiz’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!