Hamamönü’nden Dualar Sel Oldu, Taştı

Güncelleme Tarihi:

Hamamönü’nden Dualar Sel Oldu, Taştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2015 12:10

“Bin aydan daha hayırlı gece” Kadir Gecesi, tüm İslam Alemi’nde olduğu gibi, Hamamönü’nde de kalpleri birleştirdi, gönülleri huzurla doldurdu. Kadir Gecesi’nde Hamamönü’nden yükselen ilahi sesleri kalpleri imanla doldururken, büyük-küçük, genç-yaşlı herkes Hamamönü’ne akın etti. Hamamönü’ndeki tarihi camilerde yapılan Kadir Gecesi programında hep bir ağızdan dualar okundu. Hamamönü’nde camiler doldu taştı.
HAMAMÖNÜ’NÜN HER BİR KÖŞESİNDE KUR’AN SESİ
Ankara’nın dört bir tarafından Hamamönü’ne gelen vatandaşlar iftardan sonra Kadir Gecesi için bir araya geldi. Namazlarla başlayan Kadir Gecesi programı, en güzel ilahilerle devam etti. Hamamönü’nün dört bir köşesinden yükselen Kur’an ve ilahi sesleri adeta mest etti. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede her camide Kur’an-ı Kerim okundu. Taceddin Camii, Sarıkadı Camii, Karacabey Camii, Mehmet Çelebi Camii ve Hacı Musa Camii, Kadir Gece’sinde doldu taştı.
“HAMAMÖNÜ’NDEKİ CAMİLERİ DOLDURAN HERKESTEN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN”
Tüm Müslüman Alemi’nin bu hayırlı gecesini kutlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “İslam dünyasında gözyaşlarının akmadığı, gönüllerin huzurla, kalplerin imanla dolduğu, başların secdeye barış içinde değdiği nice Kadir Gecelerine ulaşmayı diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!