Halkbank, Rusya'dan galibiyetle dönmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Halkbank, Rusyadan galibiyetle dönmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 10:40

Halkbank, Rusya'dan galibiyetle dönmek istiyor

Haberin Devamı

 Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda ikinci sınavını Rusya'nın Belogorie Belgorod takımı karşısında verecek.

Yarın Sports Palace Cosmos Belgorod'da oynanacak müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmanın hakemleri Konstantinos Voudouris (Yunanistan) ve Aleksandar Vinaliev (Bulgaristan).

20 Aralık'ta geç saatlerde Belgorod'a varan Halkbank, karşılaşmanın hazırlıklarını burada sürdürdü.

Mavi-Beyazlı ekibin Baş Antrenörü Camillo Placi, ne denli zorlu bir maça çıkacaklarını bildiklerini belirterek, "Bilindiği gibi, rakibimiz Şampiyonlar Ligi'nin en güçlü şampiyon adaylarından biri. Biz bu gerçeği unutmadan mental, teknik ve fiziksel hazırlıklar yaptık. Rakibe göre hazırladığımız önlemleri sahada eksiksiz uygulayarak Ankara'ya punlar almış olarak dönmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum" dedi.

Başkent ekibinde orta oyunculardan Emre Batur, gruptan çıkmak adına Belgorod'dan alınacak galibiyete çok ihtiyaç duyacaklarını ifade ederek, "Allah'ın izniyle buradan galibiyetle dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Libero Hasan Yeşilbudak ise rakibin gücünü bildiklerini, sahada onlara çıkaracakları zorlukları çalıştıklarını ve Belgorod'u aynı sahada bir kez daha hüsrana uğratmak istediklerini dile getirdi.

Maçla ilgili düşüncelerini açıklayan Dick Kooy da, Avrupa'nın iki elit takımının sürprizlere açık bir maç yapacaklarını, kazananın Halkbank olması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Pasör Mustafa Ramazanoğlu da arkadaşları ile kenetlendiklerini ifade ederek, "Takım olarak galibiyete inanıyoruz. Halkbank her maça kazanmak için çıkar. Özellikle uluslararası mücadelelerde farklı bir kimliğe bürüneceğimizi göstermek istiyoruz. Burada bir kez daha galip gelmek arzusundayız" şeklinde konuştu.

ANKARA / DHA (fotoğraflı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!