Hakeme kahkahalı tepki

Güncelleme Tarihi:

Hakeme kahkahalı tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 21:28

Galatasaray ile Bursaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ilk yarısında her iki tarafın da hakem kararlarına tepkisi vardı.

Haberin Devamı

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un yardımcısı olan Hakan Korkmaz ile Galatasaray yedek kulübesi 26.dakikada tartıştı.

Bursaspor'un Sestak ile bulduğu pozisyona ofsayt diye bağırarak itiraz eden Taffarel'e Hakan Korkmaz tepki gösterdi. Korkmaz, Brezilyalı antrenöre "Otur yerine, bağırma" diye bağırdı. Bu kez Bursaspor antrenörü Hakan Korkmaz'a Galatasaray yedek kulübesi tepki gösterdi.

El kol hareketleri yapan Bursaspor antrenörünü 4.hakem Tayfur Özkan sakinleştirirken Tugay Kerimoğlu da kulübeden çıkıp olayı daha fazla uzatmamalarını istedi.


Aynı tartışma 34. dakikada yine yaşandı. Bu kez penaltı diyerek itiraz eden Galatasaray yedek kulübesini Bursaspor hocası tepki gösterdi ve 4. hakeme şikayet etti


PENALTI TARTIŞMASI
Maçın 33.dakikasında sağ çizgiden orta yapan Burak Yılmaz'ın kestiği top Bursasporlu İbrahim'in eline çarpıp dışarı çıkınca Galatasaray takımı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na penaltı itirazında bulundu.

Haberin Devamı


KAHKAHALI TEPKİ
Burak ve Galatasaraylı oyuncular penaltı itirazında bulunurken hakemin korner kararına Mancini yedek kulübesinde "kahkaha" atarak tepki verdi.


DÜDÜK ÇALDI BURAK HAKEME KOŞTU
33.dakikada ceza sahası içine kestiği top Bursasporlu İbrahim'in eline çarptığını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na hatırlatan Burak Yılmaz, " Hocam topu elle kesip yönünü değiştirdi. Pozisyon penaltı idi" diye itiraz etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!