Hakem kimseyi yakmasın

Güncelleme Tarihi:

Hakem kimseyi yakmasın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2013 01:20

Başkan Orman, “Hakemler de yanlış karar verecektir. Ama Galatasaray derbisinin skorunu belirleyecek hatalar olmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi’nin düzenlediği, ‘Spor Hukukunda Güncel Gelişmeler ve Sorunlar’ sempozyumuna katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray derbisiyle ilgili önemli mesajlar verdi.
Orman, “İyi oynayan kazansın. Hakem hataları olmadan, inşallah fair play içinde, sakatlık yaşanmayan bir maç olsun. Tabii ki hakem hataları olacaktır ama sonuca etki edecek hakem hataları olmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kulüpler kötü yönetiliyor

Beşiktaş Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de kulüpler kötü yönetiliyor. Kulüp başkanlığı, popüler bir iş. Masrafları da kendi cebinizden yapmadığınız için, kulüp bütçesinden yaptığınız için gayet güzel harcayabiliyorsunuz ve popülaritenizi artırabiliyorsunuz. Söyleyeceğim en önemli şey şudur, sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler. Bunu kulüplerin değiştirmesini beklemek hayalciliktir.”

Haberin Devamı

Ara transfer bitti

FİKRET Orman, “Beşiktaş’ta transfer çalışması hiç bitmiyor. Sezon sonuyla alakalı yaptığımız çalışmalar var ama şu anda. Ancak devre arası için bir transfer görünmüyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!