Hakan Ünsal 2 hafta yok

Güncelleme Tarihi:

Hakan Ünsal 2 hafta yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaraylı futbolcunun Chelsea maçında iki ayağından da sakatlandığı ortaya çıktı.

Önce anlaşılamadı

G.Saray'ın İngiltere'de Chelsea ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Londra'da kalan Hakan Ünsal'ın sakatlandığı ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Geceyi ağrılar içinde geçiren ancak adalelerinin sıcak olması nedeniyle teşhis konulamayan Hakan, önceki gün ağrıları sürünce muayene oldu.

Milli Takıma alınmadı

Kontrol sonucu Hakan Ünsal'ın, sağ dizinde lif yırtılması, sol dizinde ise menisküs zedelenmesi tesbit edildi. Bu yüzden A Milli Takım kadrosuna da alınmayan Hakan, ‘‘Maç sonrasında ayaklarımda ağrılar vardı. Ancak önemsemedim. Adelelerim soğunca bu sakatlık ortaya çıktı. Lige verilen arada iyileşmeye çalışacağım’’dedi.

G.Saray'da olağanüstü genel kurul bugün

G.SARAY Kulübü Yönetim Kurulu'nun, kulüp bünyesinde daha önce kurulan Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlara A.Ş'nin bir bölüm hissesinin satışı konusunda yetki almak için planladığı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün yapılacak. G.Saray Lisesi'ndeki ve yönetim kurulunun, şirketin yüzde 45'lik B grubu hisselerinin bir bölümünün ya da tamamının satılması için yetki isteyeceği toplantı, çoğunluk sağlanamazsa 9 Ekim'e ertelenecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!