Hakan Şükür yandı!

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür yandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2002 02:08

Dünya Kupası'na evsahipliği yapacak Japonya'daki statların duşları, genellikle kısa boylu olan Japonlara göre düzenlendiği için Hakan Şükür gibi uzun boylu futbolcular ancak tabureye oturarak duş alabilecek.

2002 Dünya Kupası maçlarını Japonya'da oynayacak futbolcuları sıkıntılı günler bekliyor. Soyunma odalarındaki duşların yüksekliği, genellikle kısa boylu olan Japon futbolculara göre düzenlendiği için Hakan Şükür gibi uzun boylu oyuncuların ancak tabureye oturarak duş alabileceği bildirildi.

TEKNOLOJİ GÖSTERİSİ

Japon yetkililer, Dünya Kupası'nda tam anlamıyla bir teknoloji gösterisi yapacaklarını açıkladılar. 30 Haziran'daki final maçının yapılacağı Yokohama Stadı'na bakan ünlü Fuji Dağı'nın görünümü değiştirilecek. Her zaman karla kaplı olan Fuji Dağı, astroturf isimli bir madde ile kaplanarak yeşil renge bürünecek ve böylece kış mevsimi yaşanıyor izlenimi vermesi önlenecek.

Takımların soyunma odaları da oldukça lüks şekilde ve yüksek teknolojiyle donatılacak. Soyunma odalarındaki dolaplar, futbolcuların ses tonlarına göre programlanacak ve anahtarsız olarak, sadece sese duyarlı olarak açılıp kapanacak. Statlardaki masaj odalarının zemini de suni çim ile kaplanacak ve oyuncular maç öncesi ısınma hareketlerini burada yapabilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!