“Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik"

Güncelleme Tarihi:

“Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2013 00:21

PTT 1'.Lig'de haftanın kapanış mücadelesinde Adanaspor, sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Aykan Atik Adanaspor maçı öncesi oyuncularına gerekli taktiksel bilgileri verdiklerini hatırlatarak, oyuncularının karşılaşmada iyi mücadele ettiğini söyledi.

“Oyuncularımın mücadelesi takdire şayandı” diyen Atik, “Adanaspor'a oyun oynatmamayı amaçlamıştık ve bunu başardık. Verdiğimiz taktiksel disiplin içerisinde oyuncularımız 90 dakika boyunca savunma anlayışından kopmadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, yardımcı antrenör Cevdet Çapar, “Ankaragücü'ne karşı kaybettiğimiz için üzgünüz, ancak önümüzde daha çok maç var” dedi.

Çapar, 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmaları gereken bir maçı kaybederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

Yaşanan puan kaybını gelecek haftalarda oynayacakları maçları kazanarak telafi edeceklerini belirten Çapar, şunları kaydetti:
“Ankaragücü'ne karşı kaybettiğimiz için üzgünüz, ancak önümüzde daha çok maç var. İkinci yarı itibariyle telafisi olan maçlar oynuyoruz. Bu da onlardan bir tanesiydi. Herkesin puan kaybettiği bir haftada puan kazanmamız halinde avantaj elde edecektik. Bunu önümüzdeki haftalarda telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Önümüzde daha 15 maç daha var. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz.”

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ve Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan cezaları nedeniyle basın toplantısına katılmadı.

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Tayfur Özkan, Birol Güldane, Özgür Ertem

Adanaspor: Tolgahan, Koray, Mbilla, Rahman, Sedat, Kibong, Ümit (Dk.46  Burak), Ayhan, İlkem (Dk. 46 Barış), Fevzi, Tayfun (Dk. 64 Nwogbo)

Ankaragücü: Bayram, Volkan, Bilal, Kaan, Mert, Timur, Teoman (Dk. 84  Mehmet), Mehmet (Dk. 79 Enes), Gürkan, Aytaç, Serkan (Dk. 88 Hasan)
Gol: Dk. 52 Teoman (Ankaragücü)
       
Sarı kartlar: Dk. 8 İlkem, Dk. 79 Kibong, Dk. 82 Fevzi, Dk. 90 Rahman,  Dk. 90 1 Koray (Adanaspor), Dk. 80 Timur, Dk. 86 Bayram (Ankaragücü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!