Hagi'nin isyanı

Güncelleme Tarihi:

Haginin isyanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

PFDK'nın Terim'e 10 gün, kendisine 3 maç ceza vermesi Rumen futbolcuyu kızdırdı

G.Saray'ın yıldız ismi Hagi, ‘‘Ceza çok ağır ve bunu haketmedim. Ancak Benim ve hocamın aldığı ceza G.Saray'ın yükselişini durduramayacak’’ derken, 2. Başkan Cansun, ‘‘Az vermişler, 4 maç bekliyorduk’’ diye tepki gösterdi.

Terim tribünde

İstanbulspor maçındaki olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Hagi'ye 3 maç oynamama, Fatih Terim'e de 10 gün hak mahrumiyeti cezası vermesine G.Saray'dan sert tepki geldi. Hagi kendisine verilen ceza hakkında ‘‘Bu ceza bana değil, G.Saray'a verilmiştir’’ dedi. Terim bugün kupada hafta sonu ise ligde oynayacakları Trabzonspor maçlarında tribünde olacak.

Bunu haketmedim

Hagi, Pro Sport Genel Yayın Müdürü Ovidiu'ya ‘‘Ceza çok ağır. Bu cezayı haketmediğimi düşünüyorum. Karşı takım futbolcusunun gerek Taffarel gerekse bana maç esnasında devamlı sözlü tahrikte bulunduğu gözününe alınmalıydı. Benim ve G.Saray'ın başarısını arzu etmeyen bazı basın organlarının da desteği ile federasyon ve kamoyunun etkilenmesi ile verilmiş bir cezadır’’ dedi.

Bizi durduramayacaklar

Hagi şunları söyledi: ‘‘G.Saray'ın son yıllardaki ve bu yılki başarısını çekemeyen ve en küçük yanlışımızı bekleyen ve bu yanlışı büyük bir şekilde kullananan bir çevrenin olduğuna inanıyorum. Bütün bunlara rağmen benim ve hocamın aldığı ceza yükselişimizi durdurmayacak. Arkadaşlarım bu haksız cezaların verdiği motivasyonla daha hırslı oynayacaklar.’’

Cansun: Çifte standard

2. Başkan Mehmet Cansun ise ‘‘Az vermişler, 4 maç bekliyorduk’’ diye tepki gösterdi. Cansun‘‘Cezaya üzülmüyorum. G.Saray o devreyi çoktan geçti. Eskiden 1 kişi ceza alsa üç gün ağlardık. Ancak Emre'ye dirsek atan Hagi'yi, Suat'a yapılan hareketi de TV gösteriyor. O gözlemciler niye bunu da raporlarına yazmıyorlar? Hagi'yi görüp de Suat'a dirsek atan çocuğa kimse ceza vermiyorsa, bu çifte standartı yaratanlar utansınlar’’ dedi.

Türkiye Kupası'nda büyük buluşma

Trabzon-G.Saray

Ligde hafta sonunda 19. hafta maçında karşılaşacak olan Trabzonspor ile Galatasaray, bu akşam Türkiye Kupası'nda çeyrek final mücadelesi verecekler. Trabzon Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maç CINE5'ten canlı yayınlanacak. Zorlu çeyrek final mücadelesini Oğuz Sarvan yönetecek.

Kupada yarı finalistler belli oluyor

TÜRKİYE Kupası'nda yarı finalin üç takımı daha bugün oynanacak maçlardan sonra belli olacak. Saat 13.00'te oynanacak gündüz maçlarında Antalyaspor, Atatürk Stadı'nda Dardanel'i konuk edecek, maçın hakemi Hamdi Köse; Ankara 19 Mayıs Stadı'nda ise Sabit Hacıömeroğlu'nun yöneteceği maçta Ankaragücü'nün rakibi Y.Nazilli. Saat 18.00'de oynanacak karşılaşmada da Bursaspor, sahasında Gaziantep'i ağırlayacak. Bu maçın hakemi Ali Uluyol.

Erteleme maçı: Vanspor-Göztepe

BİRİNCİ Lig'de 17. haftada oynanması gereken ancak elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen Vanspor-Göztepe maçı bugün oynanıyor. Vali Mahmut Yılbaş Stadı'nda saat 12.00'de başlayacak karşılaşmayı Cem Tosyalı yönetecek, yardımcılıklarını Abdullah Şenol Koyuncuoğlu ve Cemil Şensöz yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!