Hagi: 'Teklifler var, düşünüyorum'

Güncelleme Tarihi:

Hagi: Teklifler var, düşünüyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 21:08

Galatasaray ile görüştüğü iddia edilen teknik direktör Gheorghe Hagi, henüz herhangi bir takıma imza atmadığını söyledi. Hagi, Galatasaray'a gelecek mi? İşte Hagi'nin sözleri...

Haberin Devamı

Sahibi olduğu Viitorul Constanta'nın teknik direktörlüğünden ayrılma kararı veren ve Rubin Kazan ile Galatasaray'ın temasta olduğu kaydedilenGheorghe Hagi, iddialara cevap verdi.

Teklifler aldığını, ancak henüz karar vermediğini belirten Hagi, "Şu anda takımımla ilgileniyorum. Kimseye imza atmadım. Gelecek sezon ne yapacağımı düşünüyorum. Elbette, teklifler alıyorum. Bu beni sevindiriyor, demek ki iyi bir iş çıkarıyorum. Ancak şu anda net bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Viitorul Constanta'nın genel menajeri Cristian Bivolaru geçtiğimiz günlerde, "Rubin Kazan'dan gelen teklifi biliyoruz ama Türkiye'den de çok iyi bir teklif var" sözleriyle Hagi'nin Süper Lig'e geri dönebileceğinin sinyalini vermişti.

HAGI'NİN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ
Futbolu bırakır bırakmaz Romanya millî takım teknik direktörlüğüne getirilen Hagi, burada istediği sonuçları alamadı. Sonrasında Türkiye'de önce Bursaspor, sonra Galatasaray teknik direktörlüğüne getirildi. Birkaç yıl önce oyuncu olarak yeraldığı takıma bu sefer hoca olarak gelen Hagi, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi finalde 5-1 gibi bir skorla yenip Türkiye Kupası'nı kazandığı maçta takımın teknik direktörü idi.

 

Haberin Devamı

Galatasaray'dan sonra, Romanya'da Politehnica Timişoara ve Steaua Bükreş'te çalıştı. Ardından teknik direktörlüğü bırakarak kendi ismiyle açılan futbol okulunun başına geçti. 21 Ekim 2010 tarihinde Frank Rijkaard'ın ayrılmasının ardından tekrar Galatasaray teknik direktörlüğüne getirildi. 22 Ekim 2010'da 1.5 yıllık sözleşme imzalayan efsane, 25 Mart 2011 tarihinde kötü sonuçlar sonrasında ayrıldı. Sonrasında kulübü Viitorul Constanta'ya odaklandı ve bu sezon takımın başında yer aldı. (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!