Hagi şoku

Güncelleme Tarihi:

Hagi şoku
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor maçında Emre'ye dirsek atan Rumen futbolcu, F.Bahçe yönetiminin girişimleri sonucunda tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevkedildiği için G.Antep maçında oynamayacak.

F.Bahçe ve G.Saray bu kez sahada değil, masa başında birbirine girdi. Hagi'nin tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevkedilmesine itiraz eden F.Bahçeliler tedbir alınmasını isterken, G.Saraylılar ise Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Ali Yıldırım'ın, G.Birliği maçındaki hareketlerini gündeme getirdiler.

İstanbulspor maçında Emre'ye dirsek atan Hagi, F.Bahçe yönetiminin girişimleri sonucunda tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Televizyon görüntülerini delil olarak kullanan sarı lacivertliler amaçlarına ulaştılar. 2 maç ceza alması beklenen Hagi, G.Antep karşısında forma giyemeyecek.

G.Saraylılar da, Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım'ın, G.Birliği maçında hakemlere saldırdığının gözlemci raporlarıyla tespit edilmesine rağmen bu dosyanın hala Disiplin Kurulu'na sevkedilmemesine itiraz ettiler. G.Saray'ın bu başvurusu halen değerlendirme aşamasında. Bu arada Hagi için tedbir kararı alınmasında Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un büyük payı olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!