Hacettepe fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 14:37

İkinci futbol ligindeki Başkent ekiplerinden haftayı en farklı galip kapatan 3-0’lık sonuçla mor-beyazlılar oldu.

Haberin Devamı

Başkent’i İkinci Futbol Liglerinde temsil eden diğer ekipler, oynadıkları maçlarda; 2 galibiyet, bir yenilgi bir de bereberlik alırken, en farklı galibiyete ulaşan 3-0’lık skorla Hacettepe oldu. Beyaz grupta yer alan ve daha önce oynadığı iki maçı da berabere bitiren Hacettepe, üçüncü hafta mücadelesinde Büyükçekmece Tepecikspor’u 3-0 yendi. Mor-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri; 

Mehmet (2) ve Noyan attı.
İkinci Lig Beyaz Grubun diğer takımı Keçiörengücü ise sahasında oynadığı maçta Kocaeli Birlikspor’u 2-1 yendi. Yıldıray’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatan mor-beyazlılar, ikinci yarıda Burak’ın golüne engel olamazken, son anlarda Coşkun’un golü ile sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.
Kırmızı Grup ekiplerinden Bugsaş, sahasında oynadığı ikinci maçtan da yeni ayrıldı. Bugsaşspor, Gümüşhanespor karşısında Onur ve Ali Özgün’ün gollerine cevap veremeyince maçta 2-0 mağlup oldu.
Kırmızı Grupta yer alan Etimesgut Belediyespor ise ilk yarısını Emrah Bozkurt’un golü ile 1-0 önde tamamladığı müsabakada, Sarıyer’e 2-1 yenildi. İstanbul temsilcisinin gollerini Seçkin ve Ensar attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!