Yüzyılın konut projesi haberleri sayfasında Yüzyılın konut projesi hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 122 Yüzyılın konut projesi haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Nasıl bugüne kadar 10 milyona yakın vatandaşımızı uygun ödeme koşullarıyla güvenli yuvalara kavuşturduysak; Yüzyılın Konut Projesi ile yine umut olacağız. Türkiye'yi ev sahibi yapacağız" dedi.
#Çevre Ve ŞehircilikÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yüzyılın Konut Projesi" kapsamında İstanbul'da ilk kez uygulanacak kiralık 15 bin sosyal konut projesine ilişkin paylaşımda bulundu.
#Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumCumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan Yüzyılın Konut Projesi kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin konut için başvurular başladı. Devlet güvencesiyle yüzde 10 peşinat ve 240 ay vadeyle satılacak konutların ilk teslimatları Mart 2027’de yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da başvuru sürecine ilişkin video paylaştı.
#Yüzyılın Konut ProjesiÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yüzyılın Konut Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak "Biz bu 500 bin konutun 100 binini İstanbul'a inşa edeceğiz ve buna ilave olarak da yine şehrimize tam 15 bin kiralık konut yapacağız. Bu kampanya ile hem dar gelirli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ev alma hayalini gerçekleştireceğiz, hem de İstanbul'da hem konut hem de kira fiyatlarını dengeleyeceğiz." dedi.
#Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, "Vatandaşlarımızın ilgisi büyük, projemize ilişkin birçok soru alıyoruz" dedi.
#Çevre Ve Şehircilik BakanıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Yüzyılın Konut Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Başvurular 10 Kasım'da başlayacak" diyen Bakan Kurum, "Başvuru yapanların kendisinin ve ailesinin üzerine ev olmayacak. Odaklandığımız gerçekten evi olmayan aileler. 30 yaş sonrası birey olarak zaten başvuru yapabiliyor, onlara aile ilgili bir şart yok. 18-30 yaş arası ailesinin üzerine ev varsa başvuramayacaklar" şeklinde konuştu.
#Yüzyılın Konut ProjesiCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ‘Yüzyılın Konut Projesi’ni açıkladı: “81 ilimizin tamamına 500 bin konut yapacağız. 500 bin konutun 100 binini İstanbul’a ayırdık. Önceliğimiz henüz evi olmayan vatandaşlardır. Satış bedeli 1 milyon 800 bin liradan başlayacak.”
#Yüzyılın Konut ProjesiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de "Yüzyılın Konut Projesi Programı"nda konuştu. Projenin detaylarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbullulara "500 bin konutun 100 binini İstanbul'a ayırdık. Her iki yakada toplam 100 bin konut inşa edeceğiz." sözleriyle müjde verdi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de "Yüzyılın Konut Projesi Programı"nda konuştu. Projenin detaylarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbullulara "500 bin konutun 100 binini İstanbul'a ayırdık. Her iki yakada toplam 100 bin konut inşa edeceğiz." sözleriyle müjde verdi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yüzyılın Konut Projesi’ kapsamında 81 ilde 500 bin sosyal konut yapılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çevre Bakanlığımız eliyle 81 ilimizin tamamında 500 bin sosyal konut inşa etmek için düğmeye basıyoruz” dedi.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ülkelerin son 7 yıldaki doğurganlık hızı değişimleri incelendiğinde; Çin, Güney Kore, Arjantin ve Kuveyt’ten sonra ülkemiz doğurganlık hızı en fazla azalan 5’inci ülke konumundadır" dedi.
#Cevdet YılmazBakan Kurum'dan mahalle konakları ile ilgili paylaşım yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Yüzyılın Konut Projesi'nde bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Mahalle kültüründe ne varsa mahalle konaklarımızda da o olacak" dedi.
#Sosyal Konut ProjesiÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında yaptığı sunumda, 81 ilde 500 bin konutun inşa edileceği “Yüzyılın Konut Projesi”ne başvuru sayısının 5 milyonu aştığını açıkladı.
#Son Dakika HaberleriÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) İlk Evim Projesi kapsamında Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ev sahibi olan vatandaşların görüntülerini paylaştı.
#Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumCumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi, dolandırıcıların hedefi oldu. e-Devlet başvurusu için yönlendirme yapılan evsahibiturkiye.gov.tr adresindeki video ve bilgilendirmeleri birebir kopyalayan dolandırıcılar ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşları tuzağa düşürüyor. Proje duyurulur duyurulmaz harekete geçen düzenbazlar, sahte siteden başvuru teminat ücreti ve konut sigortası bedeli altında vatandaştan para topluyor. Biz de insanları maddi ve manevi yıkıma sürükleyen dolandırıcıların izini sürdük. İşte, başından sonuna kopya siteyle konut vurgunu…
#TOKİCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılış töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul bizim göz bebeğimizdir. Bu aziz şehrin bir Fetret Devri daha yaşamasına gönlümüz asla razı değil" ifadelerini kullandı. Erdoğan İstanbul'daki yüksek kiralara dikkat çekti ve "Dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için süratle işe koyulacak, mümkün olan en kısa sürede sosyal konutları tamamlayacağız." dedi.
#Recep Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir yandan ekonomimizi büyütürken, diğer taraftan en temel sorun olarak gördüğümüz enflasyonla mücadeleyi de önceliklendirmiş durumdayız. Bu yılın sonunda inşallah enflasyonumuz yüzde 30'un altına gelecek. Gelecek sene yüzde 20'nin altına, bir sonraki yıl ise tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz ve bunun için büyük bir gayret sarf ediyoruz." dedi.
#Cevdet YılmazCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Kapanış Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye attığı kararlı adımlarla artık küresel bir güce dönüşüyor. Bugün barış denince, huzur denince, istikrar denince akla ilk Türkiye geliyor. Şefkat ve merhamet denince, adalet denince zihinlerde ilk bu aziz millet canlanıyor" ifadelerini kullandı.
#Cumhurbaşkanı ErdoğanÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Yüzyılın Konut Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Başvurular 10 Kasım'da başlayacak" diyen Bakan Kurum, "Başvuru yapanların kendisinin ve ailesinin üzerine ev olmayacak. Odaklandığımız gerçekten evi olmayan aileler. 30 yaş sonrası birey olarak zaten başvuru yapabiliyor, onlara aile ilgili bir şart yok. 18-30 yaş arası ailesinin üzerine ev varsa başvuramayacaklar" şeklinde konuştu.
#Murat KurumÇevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murta Kurum Yüz Yılık Konut Projesi ile 500 bin sosyal konut hamlesinin başladığını duyurdu. Kurum ayrıca İstanbul'da 15 bin kiralık konutla yeni dönemin başladığını da müjdeledi.
#Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murta KurumÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin "İlk Evim Projesi" ile Eskişehir'de ev sahibi olan vatandaşların görüntülerini paylaşarak, "Şimdi de Yüzyılın Konut Projesi ile 500 bin anahtarı daha milletimizle buluşturacağız." ifadesini kullandı.
#Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum



















