Bugün neler oldu?

Yüz Yüze

Güncelleme Tarihi:

Yüz Yüze haberleri sayfasında Yüz Yüze hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 17791 Yüz Yüze haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Yüz Yüze, 1997 ABD yapımı dramatik aksiyon filmidir. Özgün adı Face/Off olan film Türkiye'de 21 Kasım 1997'de gösterime girmişti. John Woo'nun yönettiği filmin baş rollerinde John Travolta ve Nicholas Cage oynamışlardır.
FBI Ajanı Sean Archer (nicholas cage ) bir terör saldırısında çocuğunu öldüren ve 8 yıldır peşinde olduğu paralı terörist Castor Troy ( john travolta)'un Los Angeles'a yerleştirdiği biyolojik silahı aramaktadır. Troy'un öldüğününün duyulması sonucu Archer estetik ameliyatla yüzünü değiştirir ve Troy'un yerine geçip örgütün içine sızarak silahın yerini öğrenmeye çalışır. Ancak Troy ölmemiş, komaya girmiştir. Komadan çıkınca o da aynı yöntemle Archer'ın yerine geçer ve aralarındaki mücadele bambaşka bir boyut kazanır.

Yüz Yüze haberleri

DAHA FAZLA #YÜZ YÜZE HABERLERİ

Yüz Yüze’a ait tüm site haberleri