Bugün neler oldu?

Yaşar Üniversitesi

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Üniversitesi haberleri sayfasında Yaşar Üniversitesi hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 9312 Yaşar Üniversitesi haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ

Yaşar Üniversitesi, İzmir ili ve çevresinde yerleşik üniversite. Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı 1999 yılında bir üniversite kurma kararı alarak Yaşar Üniversitesi'ni kurmuştur. Yaşar Üniversitesi 29 Mart 2001 tarihinde TBMM'ce onaylanan 4633 sayılı kanun ile yasalaşmıştır. 2002-2003 akademik yılında ise kent içindeki Alsancak Kampusü'nde eğitime başlamıştır. 

Vizyon ve misyon tanımlamaları Yaşar Üniversitesi'nin, teknoloji ve bilimi entegre eden, fen ağırlıklı, dünyaya açılmış bir üniversite olabilmesi için "Yapılması Gerekenler Çalıştayı" gerçekleştirilerek, bir yol haritası belirlenmiş; yeni bölümler, yeni gereksinimler ve toplumdaki geleceğe ilişkin eğilimler saptanarak bir eylem planı oluşturulmuştur. 

Yaşar Üniversitesi haberleri

DAHA FAZLA #YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi’a ait tüm site haberleri