Bugün neler oldu?

Victoria's Secret

Güncelleme Tarihi:

Victoria's Secret haberleri sayfasında Victoria's Secret hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 303 Victoria's Secret haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Victoria’s Secret ABD'li bir moda şirketi, perakendeci Limited Brands'ın bir parçasıdır. Ağırlıklı olarak kadın iç çamaşırı, pijama, dış giyim, mayo, ayakkabı, parfüm, şampuan ve vücut losyonları gibi ve aynı zamanda güzellik ürünleri satışı vardır.

Şirket Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.020 mağaza ve Kanada'da 312 mağaza ile faaliyet göstermektedir. Şubat 2008 yılında Victoria's Secret 97.000 ve yarı zamanlı pozisyonlarda 78.100 çalışanı olan bir şirkettir.

Ünlü yıllık moda defilesi, son eserlerini Victoria's Secret Fashion Show ile tanıtır. Victoria's Secret 1977'de Tufts Üniversitesi İşletme ve Stanford Graduate School mezunu Roy Raymond tarafından Palo Alto'daki Stanford Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açarak kurulmuştur.

Victoria's Secret tarafından kiralanan modelleri arasında Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio yer almaktadır.

Victoria's Secret haberleri

DAHA FAZLA #VİCTORİA'S SECRET HABERLERİ

Victoria's Secret’a ait tüm site haberleri