Bugün neler oldu?

Veysel Eroğlu

Güncelleme Tarihi:

Veysel Eroğlu haberleri sayfasında Veysel Eroğlu hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 4847 Veysel Eroğlu haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Türkiye Cumhuriyeti 65. Dönem Hükümeti Orman ve Su İşleri Bakanı

Veysel Eroğlu, 18 Ağustos 1948, Şuhut, Afyonkarahisar, Türkiye doğumlu, Türk siyasetçidir. 61. Türkiye Hükûmeti Orman ve Su işleri Bakanlığı görevini yürütmektedir.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Doktorasını İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. Hollanda Delft'de araştırmalar yaptı. 1984'de doçent, 1991'de profesör oldu. İTÜ İnşaat Fakültesi; Yönetim Kurulu Üyeliği, Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanlığı yapan Eroğlu ayrıca, İSKİ Genel Müdürlüğü, İSTAÇ, Kiptaş, BİMTAŞ, HAMİDİYE ve İSFALT AŞ, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ'de Yönetim Kurulu Başkanlığı, İgdaş'ta Yönetim Kurulu Üyeliği ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yaptı. BEDAŞ, AYEDAŞ, TEMSAN Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunan Eroğlu, Su Vakfı kurucusu ve mütevelli heyet üyesi olup, Dünya Su Konseyi yöneticisidir.

XXIII., XXIV.ve XXVI. Dönemlerde Afyonkarahisar'dan, XXV. Dönem İzmir'den milletvekili seçilen Eroğlu, 28 Ağustos 2007 tarihinde Çevre ve Orman Bakanlığı görevine getirildi[

Veysel Eroğlu haberleri

DAHA FAZLA #VEYSEL EROĞLU HABERLERİ

Veysel Eroğlu’a ait tüm site haberleri