Dünyada zeytinyağı üreticisi birkaç ülke arasında yer alan Türkiye, kaliteli ürünleriyle sektörün üst sıralarında yerini alırken, ‘Zeytinyağlı Yemek’ kategorisi ile mutfaklarda bu ürünün ayrı bir yeri olan tek ülke olarak öne çıkıyor. Dünyaca ünlü Oleolog olarak tanınan Pelin Omuroğlu, zeytinyağı üzerine konferanslar vermek, iş görüşmelerinde bulunmak üzere geldiği Londra’da, Sofra Restaurant’ta zeytinyağını anlattı.
#AVRUPADAN HABERÜnlü gurme Vedat Milor, Horeca Trend dergisine konuk oldu. Milor, Türk mutfağına dair açıklamalar yaptı. Milor, fiyatları her yaz gündem olan Bodrum hakkında ise “Bodrum herhalde Türkiye’de fiyat performans açısından yemek yenilecek en kötü yer” dedi.
#Vedat Milor