Bugün neler oldu?

Türkiye Finans

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Finans haberleri sayfasında Türkiye Finans hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 24433 Türkiye Finans haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

TÜRKİYE FİNANS

Türkiye Finans Katılım Bankası, Family Finans ve Anadolu Finans kurumlarının birleşmesi ile kuruldu.

Mobilya, ev tekstili ve kablo sektörünün önde gelen kuruluşlarının sahibi Boydak Grubu'na ait Anadolu Finans Kurumu ile bisküvi, çikolata ve çeşitli gıda ürünleri üreticisi Yıldız Holding'e ait Family Finans’ın birleşmesine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun 28.12.2005 tarih ve 1764 sayılı kararı ile onay verildi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 30.12.2005 tarih ve 1747 sayılı kararı ile Banka ünvanının Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. olarak değiştirilmesine onay verildi.

Devir yolu ile birleşme çalışmaları 30.12.2005 tarihinde tamamlanmış, T.C. İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu tarafından 6762 sayılı Türk Ticaret Kanunu hükümlerine uygun olarak tescil edilmiştir. 

Türkiye Finans haberleri

DAHA FAZLA #TÜRKİYE FİNANS HABERLERİ

Türkiye Finans’a ait tüm site haberleri