EKSTRA
MENÜ

Turk Mutfagi

Turk Mutfagi ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Turk Mutfagi haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 4.633 Turk Mutfagi haberi bulunmuştur.

Turk Mutfagi Haberleri

Ayhan Sicimoğlu ile gastronomi ve Türk mutfağı  | Hürriyet Bizimle #55

Ayhan Sicimoğlu ile gastronomi ve Türk mutfağı | Hürriyet Bizimle #55

Ayhan Sicimoğlu ile sohbetimizin ikinci bölümünde Türk mutfağını, Türk mutfağının Dünya mutfağı içerisinde hakettiği yere gelmesi için neler yapılması gerektiğini, Türkiye'de neden Michelin yıldızlı restoran olmadığını, butik zeytinyağcılığı ve Türkiye'de zeytinyağı konusunu masaya yatırdık.

7.05.2021Life Style
Samsun Yemekleri - Samsunda Ne Yenir Ve Neyi Meşhur Samsun Mutfağı Yemeklerinin İsimleri Ve Listesi

Samsun Yemekleri - Samsun'da Ne Yenir Ve Neyi Meşhur? Samsun Mutfağı Yemeklerinin İsimleri Ve Listesi

Yeme-içme kültürünün en seçkin örneklerini bulabileceğiniz mutfakların başında Türk mutfağı gelir. Bu mutfağın en lezzetli tabakları her bölgenin kendine has özelliklerini bulabileceğiniz sunumlarıyla hem görsel bir şölen hem de damaklarda harika bir lezzet bırakır. Yedi kıtadan oluşan Türkiye’nin mutfak yönünden en zengin ürünlerinden bir diğeri de Karadeniz Bölgesi’nde yer alır. Bölgenin nüfus yoğunluğu en yüksek olan Samsun ilinde yemek kültürü de oldukça gelişmiştir. Samsun yemeklerinde Karadeniz mutfağında sık tercih edilen tereyağı, turşu, yöresel bitkiler, doğal peynir ve salça gibi gıdalardan oluşan menüler ağırlıktadır. Bugünkü yazımızda sizler için Samsun'da ne yenir ve neyi meşhur? Samsun mutfağı yemeklerinin isimleri ve listesi hakkında detayları derledik.

6.05.2021Lezizz
Ramazanın 24. günü iftar menüsü: Bugün iftara ne pişirsem

Ramazan'ın 24. günü iftar menüsü: Bugün iftara ne pişirsem?

Ramazan ayıyla birlikte sevdiklerine özel lezzetler sunmak isteyenler her gün iftar menülerini özenle oluşturuyor. "İftara ne pişirsem?, "Bugün ne pişirsem?" diye düşünenler için çorbadan tatlıya Ramazan'ın yirmi dördüncü gününe özel nefis bir menü hazırladık. İşte 6 Mayıs Perşembe, Ramazan'ın 24. günü için iftar menüsü...

Ramazanın 17. günü iftar menüsü: Bugün iftara ne pişirsem

Ramazan'ın 17. günü iftar menüsü: Bugün iftara ne pişirsem?

Ramazan ayıyla birlikte sevdiklerine özel lezzetler sunmak isteyenler her gün iftar menülerini özenle oluşturuyor. "İftara ne pişirsem?, "Bugün ne pişirsem?" diye düşünenler için çorbadan tatlıya Ramazan'ın on yedinci gününe özel nefis bir menü hazırladık. İşte 29 Nisan Perşembe, Ramazan'ın 17. günü için iftar menüsü...

29.04.2021Lezizz Menüler
İftara gidemiyorsak iftar bize gelsin

İftara gidemiyorsak iftar bize gelsin

Yeni kısıtlamalarla birlikte herkes ramazanı evinde geçirecek. İftar yemeklerine, davetlere gidilemeyen bu ramazanda sevdiğimiz mekânlardan eve sipariş verebiliriz. Jürimize farklı şehirlerden iftar için en iyi paket servislerini sorduk.

Ramazan sofraları için sağlık ve lezzet tüyoları

Ramazan sofraları için sağlık ve lezzet tüyoları

Ramazan’da hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapmanın mümkün olduğunu söyleyen Altınbaş Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğr. Gör. Merve İşeri, özenli hazırlanan sofralar için pişirilen yemekler hakkında çeşitli tüyolar verdi.

12.04.2021Sağlık
‘Çimçim karidesle sabretmeyi öğrendim’

‘Çimçim karidesle sabretmeyi öğrendim’

‘MasterChef Türkiye’ yarışması jüri üyelerinden, MYK Gastro Arena kurucusu şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağına sızdık… Bize aşçıların ana üssü Bolu’da geçen çocukluğunun sofralarını, 11 yaşında çırak olarak girdiği kamyoncu lokantasını, Süreyya Lokantası’nda kasalarca küçük ‘çimçim karides’ ayıklarken kurduğu hayalleri, Katar Emiri’ne hazırladığı yemekleri ve onu bugünlere getiren serüvenlerini anlattı.

14.03.2021Gündem
Vedat Milor’a, bir de annemlere yemek yapmak istiyorum

Vedat Milor’a, bir de annemlere yemek yapmak istiyorum

İrlanda’da, küçük balıkçı kasabası Baltimore’da açtığı Dede isimli restoranda “Türk lezzetlerinden esintiler sunan” başarılı şef Ahmet Dede aldığı Michelin yıldızıyla gururumuz oldu. Türk yemeklerini modernize eden Dede de Türk mutfağının yanlış tanınmasına üzülüyor, “Maalesef Türk mutfağı, Avrupa’da sadece büfeden kebap alıp, içine acılı sosu basıp yenen bir yemek olarak tanınıyor” diyor.

31.01.2021Hürriyet Pazar
Türk Şef Ahmet Dedeye İrlandada Michelin yıldızı geldi

Türk Şef Ahmet Dede'ye İrlanda'da Michelin yıldızı geldi

Türk asıllı Şef Ahmet Dede'nin İrlanda'nın Cork şehrinde bulunan restoranı 'dede' Michelin yıldızıyla taçlandı. Yıldızlar dün akşam düzenlenen bir sanal ödül töreniyle duyuruldu. İrlanda basınında dede'nin yıldızının beklenen ve hak edilmiş bir ödül olduğu yorumları yapıldı.

Türk mutfağı dünyaya GoTurkey sitesi üzerinden tanıtılacak

Türk mutfağı dünyaya GoTurkey sitesi üzerinden tanıtılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk mutfağının lezzetlerine, gastronomi rotalarına ve önde gelen restoranlarına ilişkin bilgileri GoTurkey sitesinden meraklılarının ilgisine sundu.

Bakanlık seçti İşte Türkiyeyi tanıtacak 19 şef

Bakanlık seçti! İşte Türkiye'yi tanıtacak 19 şef

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tanıtım çalışmaları kapsamında 19 ünlü Türk şefini belirledi. ‘Go Turkey’ web sitesinde ‘Türk Ünlü Şefler’ başlığıyla açılan sayfada, ünlü şefler hakkında şu ifadeler yer aldı:

MÜSİADın hedefi Türk mutfak sanatlarını ticarileştirmek

MÜSİAD'ın hedefi Türk mutfak sanatlarını ticarileştirmek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, kültür ekonomisinin bir ürünü olan Türk mutfak sanatlarının ticarileştirilmesi gerektiğini belirterek, "MÜSİAD olarak 81 ildeki tüm şubelerimiz ve yurt dışındaki şube ve temsilciliklerimizle mutfağımızın çok kapsamlı bir proje ve atılım ile tanıtımı ve ticarileştirilmesi hareketini başlatmaktayız" açıklamasında bulundu.

20.01.2021Yemek
Funda Eryiğit: Soğuk değilim, sadece yeni tanıştıklarıma mesafeliyim

Funda Eryiğit: Soğuk değilim, sadece yeni tanıştıklarıma mesafeliyim

Tiyatrodan televizyona birçok başarılı projede onun adı var. Hep farklı karakterlere hayat verdi, hepsiyle izleyenleri büyüledi. Funda Eryiğit’le konuştuk: “Kendimi kabul etmem gerektiğini fark ettiğim yaş 27’ydi. 30’larda kendimle daha çok barıştım.”

Ketojenik besleniyorsanız dikkat Bu ipuçları çok işinize yarayacak

Ketojenik besleniyorsanız dikkat! Bu ipuçları çok işinize yarayacak

Ketojenik beslenme, son dönemde hem dünyada hem de Türkiye'de en popüler beslenme biçimlerinden biri haline geldi. Karbonhidrat tüketimini azaltıp proteinler ve yağlara ağırlık veren ketojenik beslenmeyi benimseyenlerin sayısı arttıkça, bu modele uygun tarifler ve malzemeler de sık sık gündeme geliyor. Söz konusu Türk mutfağı olunca ketojenik beslenmeye uygun hamur işleri de birçok kişinin merak konusu haline geliyor. Bugün sizin için ketojenik beslenenlerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği un çeşitlerini araştırdık. Bundan sonra hamur işi yaparken bu ipuçları size yol gösterecek.

Erbilde Osmanlı ve Türk lezzetlerine ilgi büyük

Erbil'de Osmanlı ve Türk lezzetlerine ilgi büyük

Irak'ın Erbil kentinde Osmanlı ve Türk mutfağının dokusu ve lezzetlerini taşıyan yemek ve tatlılar, bölge halkının beğenisine sunuluyor.

14.01.2021Yemek
Dünyanın en iyi geleneksel yemekleri arasında Türkiyeden 5 lezzet

Dünyanın en iyi geleneksel yemekleri arasında Türkiye'den 5 lezzet

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan TasteAtlas sitesinin 2020 yılı ödülleri belli oldu. Toplam 63 bin 402 oy sonucunda dünyanın en iyi 100 geleneksel lezzeti seçildi. Listede Türk lezzetleri önemli yer tutarken ikinciliği Adana kebabı aldı.

Türk mutfağı dünyaya açılıyor

Türk mutfağı dünyaya açılıyor

Şef Somer Sivrioğlu’nun “Türk mutfağı dünyada saygı gören bir mutfak değil. İlk 10’da sayılmaz” sözleriyle başlayan tartışma sonrası Türkiye Turizm ve Tanıtım Geliştirme Ajansı çalışmalara başladı. ‘Turkeylicious’ adıyla tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

12.01.2021Gündem
‘Çok değerli bir mutfağımız olmasına rağmen dünyada Türk mutfağı konuşulmuyor...’ Peki ama neden

‘Çok değerli bir mutfağımız olmasına rağmen dünyada Türk mutfağı konuşulmuyor...’ Peki ama neden?

Şef Somer Sivrioğlu, geçen hafta bir programda “Türk mutfağı dünyada ilk 10’da sayılmaz” dedi ve büyük bir tepki aldı. Hem Somer Şef’e hem de mutfağımızı tanıtmak için çalışan şeflere, akademisyenlere sorduk: Türk mutfağı uluslararası arenada nasıl algılanıyor? Bir mutfak nasıl daha bilinir hale getirilir?

10.01.2021Hürriyet Pazar
MasterChefte şampiyonluk kupasını kaldıran isim belli oldu - MasterChefte büyük ödül neydi, kim kazandı

MasterChef'te şampiyonluk kupasını kaldıran isim belli oldu - MasterChef'te büyük ödül neydi, kim kazandı?

MasterChef'te şampiyonluk kupasını kaldıran isim nefes kesen bir mücadele sonunda belli oldu. Yaklaşık altı ay süren MasterChef Türkiye finalinde Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu büyük finale adını yazdıran isimler olmayı başarmıştı. Canlı yayında yapılan imza tabaklarının değerlendirilmesiyle MasterChef 2020'nin şampiyonu belirlendi. Geçen yıl 100 bin lira olarak verilen büyük ödül bu yıl otomobil olarak açıklandı .İşte MasterChef şampiyonu olmayı başaran isim...

4.01.2021Televizyon
Dünyanın dört yanından Türkiye’ye okumaya geldiler

Dünyanın dört yanından Türkiye’ye okumaya geldiler

Türkiye’de dünyanın dört bir yanından eğitim için gelmiş üniversite öğrencileri var. Bazıları burs aldığı için, bazısı farklı bir dünya tanımak için geldiler Türkiye’ye. Kimi ise ülkesindeki şartlardan dolayı evinden kilometrelerce uzakta sürdürüyor eğitim hayatını.

3.01.2021Eğitim
Somer Şef’le MasterChef finalini konuştuk: “Serhat teknikte, Barbaros lezzette üstün”

Somer Şef’le MasterChef finalini konuştuk: “Serhat teknikte, Barbaros lezzette üstün”

MasterChef bu gece final yapıyor. Programın jüri şeflerinden Somer Sivrioğlu’nu final öncesi Alaçatı’da yakaladım ve hem bu geceyle hem de kendisiyle ilgili merak ettiklerimi sordum.

3.01.2021Magazin
Ömür Akkor kimdir kaç yaşında ve nereli Ünlü Şef Ömür Akkorun biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler

Ömür Akkor kimdir kaç yaşında ve nereli? Ünlü Şef Ömür Akkor'un biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler

Ömür Akkor'un hayatı ve biyografisi, televizyon izleyenleri tarafından merak ediliyor. Yazar ve yemek şefi ünlü şef Ömür Akkor, danışmanlık hizmetleri ve yazdığı kitaplar ile adından söz ettiriyor. Anadolu ve Türk mutfağını anlattığı 26 adet kitabı ve 200'ü aşkın makalesi bulunan Akkor, 'Dünyanın En İyi Mutfak Tarihi Kitabı' ödülüne layık görüldü. Mesleğe gelmeden önce farklı işlerde çalışan Akkor, 20 seneden fazladır kariyerine devam ediyor. Peki, Ömür Akkor kimdir kaç yaşında ve nereli? İşte, Ömür Akkor'un hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler...

22.12.2020Televizyon
MasterChef jürisi Danilo Zanna: Fatih Terim benim kadar İtalyanca konuşsa başkan olur

MasterChef jürisi Danilo Zanna: "Fatih Terim benim kadar İtalyanca konuşsa başkan olur"

MasterChef jürisi şef Danilo Zanna hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Damak tadından yarışmadaki jüriliğine kadar geniş yelpazede samimi açıklamalarda bulunan Danilo şef hakkında merak edilenleri yanıtladı. Samimiyetinin aslında samimi olmak için hiçbir şey yapmamasından kaynaklandığını söyleyen Danilo şef, yaptığı işin okul gibi olduğunu söyledi.

17.12.2020Magazin
Aşçı nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur Aşçı olma şartları, maaşları ve iş imkanları

Aşçı nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Aşçı olma şartları, maaşları ve iş imkanları

Son yılların en popüler mesleklerinden birisi de aşçılık mesleğidir. Bu durum kişiden kişiye göre değişse de günümüzde pek çok kişi aşçılık hakkında pek çok araştırmalar yapmaktadır. Peki Aşçı nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Aşçı olma şartları, maaşları ve iş imkanları nelerdir? Sizlere aşçı olmak için neler yapılması gerektiğini, aşçının görev ve sorumluluklarını detaylıca derledik.

16.12.2020Meslekler
İtalyan Mutfağı Haftası, sanal yemek organizasyonu ile kutlandı

İtalyan Mutfağı Haftası, sanal yemek organizasyonu ile kutlandı

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini "Türkiye ve İtalya, pandemi sürecinin başından bu yana ülkeler arası iş birliğine vurgu yaptı. Küresel felaketi geride bırakmak için global anlamda tek sesli bir duruş sergilememiz gerekiyor" dedi.

30.11.2020Ekonomi
İtalyan Mutfağı Haftası bu yıl Fellini temasıyla sanalda kutlandı

İtalyan Mutfağı Haftası bu yıl Fellini temasıyla sanalda kutlandı

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği, bu yıl 5'incisi düzenlenen İtalyan Mutfağı Haftası'nı dünyaca ünlü yönetmen Federico Fellini'nin 100'üncü yaşı anısına hazırladığı özel menü ile kutladı.

30.11.2020Yemek

Yazar Sonuçları

Demet ile Elçin hep dans etsin

Meğer ne özlemişiz dans edenleri izlemeyi...

9.05.2021

Urfa iftarı

Mutfak kültürü geçmişten geleceğe aktarılarak gelen en zengin kültürel mirasımızdır.

6.05.2021

Leziz etsiz vejetaryen köfte: Nohut unlu patlıcanlı köfte

Bizler vejetaryen beslenmenin çok zor bir kavram olduğuna inanıyoruz fakat Türk mutfağı aslında bunun için biçilmiş bir kaftan. Sadece yöremizde yetişen besinlerden tükettiğinizde bile bu beslenme stiline kolayca ayak uydurabilirsiniz.

25.02.2021

Gastro Show başlasın

2019 yılında Türkiye’nin her bir köşesinde bir etkinlik vardı; Festivaller, gastronomi şölenleri, şef yarışmaları, tedarikçi buluşmaları, zirveler... Ta ki 2020 Mart ayı ile birlikte başlayan pandemi belasına kadar...

22.02.2021

Sağlıklı yemek trendini Türkiye’nin zeytinyağlılarıyla yakalayacağız

‘Go Türkiye’ internet portalı ülkemizin değerlerini 80 ülkeye dijital olarak pazarlıyor. Bakanlık Tanıtma Genel Müdürü, TGA Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Güler, Türkiye markası için gastronominin yerini anlattı: “Üç-beş yemekle tanıtım kısır olur. Sadece tatlılarımız bile başka hiçbir ülkenin sahip olamayacağı kadar zengin.”

21.02.2021

Kadınsı duyarlılıktan vazgeçmeyin

Bu sözler dünyaca ünlü Fransız şef Hélene Darroze'a ait. “France 24” kanalının web sayfasında yer alan söyleşide hemcinslerine kadınsı duygularını, dokunuşlarını önemsemelerini söylüyor.

20.02.2021

Kraliçeye Türk tabağı

Geçen hafta sohbet ettiğimiz Karaca Grup’un CEO’su Fatih Karaca, Türk gastronomisinin İngiltere’de tanıtımına dair güzel haberler verdi. Londra’da mağaza açacak marka, gözünü Buckingham Sarayı’na dikmiş.

15.02.2021

Bir İstanbul klasiği değişiyor, dönüşüyor...

1950’lerden bu yana İstanbul’un önde gelen buluşma noktalarından biri olan Divan Lokanta’nın değişim geçireceğini öğrenince hem üzüldüm hem de sevindim.

13.02.2021

Bizim anketin şampiyonu Tarhana

‘Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?’, ‘Pizza mı yoksa pide mi?’ sorularıyla zaman zaman anketler düzenleyen ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, bu kez ‘Tarhana mı, mercimek mi?’ diye sordu. Mercimek çorba yüzde 52 oyla şimdilik önde gidiyor ama Türkiye’nin sayılı şefleri tercihini şüphesiz tarhanadan yana kullanıyor. Peki neden?

8.02.2021

“Böyle bir coğrafya görmedim”

Jason Statham “Five Eyes” adlı filmin çekimleri için yönetmen Guy Ritchie ile birlikte bir süredir Antalya’da...

31.01.2021

Mutfağımızın ihtiyacı pazarlama!

Türk mutfağının dünyadaki algısı, tanıtımı son dönemin popüler konularından biri. Türk mutfağı tanıtımı sadece profesyonellere bırakılmamalı, çünkü bu işin -aksi iddia edilse de- pazarlamayla yakından ilgisi var.

31.01.2021

Osmanlı saray mutfağını ne kadar tanıyorsunuz?

Türk mutfak kültürünün dünyanın en zengin mutfaklarından biri olmasının başlıca sebeplerinden biri Osmanlı İmparatorluğu’nun çok uluslu bir yapıya sahip olmasıdır. Osmanlı döneminde pek çok yabancı devlet adamı aşçılarını yetiştirmeleri için Türk aşçıların yanına yollamışlardır. Çeşitli kültürlerin birikimi ile gelişen Türk mutfağı bugün dünyanın en önemli üç mutfağından birisi olmuştur.

25.01.2021

Gastronomi başkentinde son durum

Gaziantep’in pandemi dönemindeki son durumu, lezzet ve seyahat düşkünleri için merak konusu. Bu süreçte şehirde gastronomi ve turizm alanında yapılanları Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le konuştuk. İşte “Türkiye’nin mutfağı” diyebileceğimiz bu tarihi kentteki gelişmeler...

18.01.2021

Peki Türk mutfağı dünyada kaçıncı?

‘Türk mutfağı dünyada saygı görmüyor, ilk 10’da değiliz’ tartışmasına şu soruyla katılıyorum: “Dünyada kaçıncıyız?” sorusuna kesin cevap verilir mi? Ölçüt veya ölçütler ne? Neye göre ülkelerarası gastronomik sıralama yapıyoruz?

17.01.2021

Jet hızıyla ayrıldılar

Zor günlerden geçiyoruz.

5.01.2021

Somer Şef’le finali konuştuk: “Serhat teknikte, Barbaros lezzette üstün”

MasterChef bu gece final yapıyor. Programın jüri şeflerinden Somer Sivrioğlu’nu final öncesi Alaçatı’da yakaladım ve hem bu geceyle hem de kendisiyle ilgili merak ettiklerimi sordum.

3.01.2021

“Restoranlar evde”nin çıtası yükseliyor

Pandeminin getirdiği koşullar, zor şartlarda ayakta kalmaya çalışan restoran sektörünün iş yapış şekillerini de derinden etkilemeye devam ediyor.

19.12.2020

Osmanlı mutfağının bilinmeyenleri

Geçen hafta Vakıfbank Kültür Yayınları’nın son kitabı ‘’Osmanlı’nın enfes ve köklü mutfağının bilinmeyenleri’’ elime ulaştı. Türk mutfağı üzerine önemli çalışmalarıyla bilinen Priscilla Mary Işın’ın bu kitabı, Osmanlı İmparatorluğu’nun tarih boyunca kendini sürekli yenilemeyi başaran yemek kültürünü anlatırken görselleriyle de okura renkli bir dünya sunuyor.

13.12.2020

Türk mutfağı ve gastronomisi turizmle birleşmeli

Şimdiye kadar gastronomiyi uluslararası tanıtımlarda çok etkin kullanamadık. Turizm Bakanlığı bünyesindeki TGA’yı (Turizm Geliştirme Ajansı) bu konuda önemsiyor ve pek çok şeyin öncüsü olarak görüyorum. İtalyanlar tüm turistik ve kültürel değerlerini ‘mutfak’ çatısı altında tanıtabiliyorsa biz neden yapmayalım?

13.12.2020

Otel restoranları dönemi...

Yıllar önce yurtdışında okurken yaz tatillerinde arabayla gider gelirdik.

5.12.2020

Nereden nereye

Yeni binasında CSO konserini dinlerken, aklıma 28 Şubat geldi.

5.12.2020

Hedefimiz çok güçlü bir marka oluşturmak

Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı’nın hedefi Türkiye’yi ziyaretçi sayısı ve turizm gelirleri bakımından daha yukarılara taşıyarak güçlü bir marka oluşturmak... Sektörün içinden gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugüne dek birçok önemli projeye imza attı. Bunlardan biri de bir buçuk yıl önce kurulan Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı.Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü olarak iki yıldır görev yapan, Türkiye’nin yurtdışı tanıtım faaliyetlerinin yürüten önemli isimlerden biri olan ve aynı zamanda ajansın hem Yönetim Kurulu hem de İcra Kurulu üyesi Timuçin Güler’le geçen hafta buluşup maskeli-mesafeli bir söyleşi gerçekleştirdik.

2.12.2020