Bugün neler oldu?

Türk Hava Yolları

Güncelleme Tarihi:

Türk Hava Yolları haberleri sayfasında Türk Hava Yolları hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 32062 Türk Hava Yolları haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı, (BIST: THYAO ) Türkiye'nin ulusal havayolu şirketi yani bayrak taşıyıcısıdır. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika , Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. 2014 yılında toplam 54,7 milyon yolcusu vardır.

Skytrax'ın 2015 ödüllerine göre 5.kez Avrupa'nın en iyi havayolu seçilmiştir ve hali hazırda Dünya'nın en iyi 4. havayoludur. Ayrıca bunun dışında birçok alanda yüksek dereceler elde etmiştir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları, yakında başlanacak noktalar ile birlikte, 111 ülkede 227 dış hat (Son ilan edilenler dahil, askıya alınan destinasyonlar hariçtir; Hong Kong, Kosova, KKTC ve Tayvan ayrı ülke olarak kabul edilmektedir) ve 51 iç hat (Anadolujet'in uçtuğu noktalar hariç) olmak üzere toplamda 278 noktaya sefer düzenlemektedir. Bu uçuş ağı ile en çok uçuş ağı bulunan hava yolları listesinde dünyada 4. sırada yer almaktadır.


Türk Hava Yolları haberleri

DAHA FAZLA #TÜRK HAVA YOLLARI HABERLERİ

Türk Hava Yolları’a ait tüm site haberleri