Bugün neler oldu?

Tom Cruise

Güncelleme Tarihi:

Tom Cruise haberleri sayfasında Tom Cruise hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 2279 Tom Cruise haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

TOM CRUİSE

Tom Cruise, 3 Temmuz 1962 tarihinde Syracuse, New York'da dünyaya gelmiştir. Doğum adı Thomas Cruise Mapother IV'dur. Üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmesine rağmen hiç Akademi Ödülü alamamıştır. Üç kez Altın Küre kazanmıştır.  Forbes dergisi tarafından 2006'da 67 milyon dolar kazancıyla dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmiştir.  2007 yılına kadar " dünyada en fazla para kazanan ve yapımcısına kazandıran" oyuncusu olmuştur.

1987 yılında Mimi Rogers ile evlenmiş fakat 2000 yılında ayrılmıştır. 2000 yılında Nicole Kidman ile evlenip 2001 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Connor adında oğlu, Isabella Jane adında bir kızı olmuştur. 2006 yılında Katie Holmes ile evlenmiş 2012 yılında boşanmıştır. Bu evliliğinden ise Suri adında bir kızı vardır.  

İlk oyunculuğunu "Endless Love (1981) isimli filmde yapmıştır.
1994 yapımı Interview with the Vampire (Vampirlerle Görüşme) filminde Brad Pitt, Antonio Bandera, Kirsten Dunst, Thandie Newton ile birlikte rol almıştır. 

Tom Cruise haberleri

DAHA FAZLA #TOM CRUİSE HABERLERİ

Tom Cruise’a ait tüm site haberleri