Bugün neler oldu?

Tnt

Güncelleme Tarihi:

Tnt haberleri sayfasında Tnt hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1836 Tnt haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

21 Şubat 2008'de test yayınına, 3 Mart 2008'de ise normal yayın hayatına başlamıştır. Kanal ilk başta çeşitli ABD kanallarının dizilerini ve Cartoon Network çizgi dizilerini yayınlamıştır. 24 Ocak 2011 - 17 Haziran 2012 arasında ise ulusal kanal olarak yerli dizi ve programlar yapıp yayınlamıştır.

Cartoon Network ve CNN Türk gibi TNT'de, Türkiye'de Doğan Yayın Holding ve Turner Broadcasting System Company ortaklığıdır. Kanalın yayın danışmanlığına Pelin Akad getirilmiştir. Okunuşunu İngilizce alfabesine göre Ti eN Ti olan kanal Te Ne Te olarak değiştirmiştir. Kanal 5 Mayıs 2012 tarihinden bu yana "Cartoonito" kuşağıyla da yayın yapmaktadır.

23 Mayıs 2011'den beri kanalın Genel Koordinatörlüğünü yürüten Saner Ayar, 5 Mayıs 2012'de bu görevinden ayrılmıştır. Kanalın Program Müdürlüğü görevini ise Ufuk Coşkun yapmıştır. Kanal ulusal kanal olarak yayın yaptığı süreçte ettiği zarar nedeniyle kapanacağı iddia edilmiştir. Kanal 18 Ağustos 2012'de kapanmış ve yerine tv2 geçmiştir.

Tnt haberleri

DAHA FAZLA #TNT HABERLERİ

Tnt’a ait tüm site haberleri